MAJA POGAZILA DOGOVOR, TAKI ĆE JE SE ODREĆI: Ne želim je ni na sahrani kad umrem!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković otkrio da je ćerki tražio da nema komunikaciju sa Janjušem, a ako dođe do pomirenja sa Janjušem neće hteti da je vidi u životu!

MAJA POGAZILA DOGOVOR, TAKI ĆE JE SE ODREĆI: Ne želim je ni na sahrani kad umrem!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Maja Marinković ne prestaje da provocira Marka Janjuševića Janjuša, pa na sve načine pokušava da mu privuče pažnju. Mnogi komentarišu da želi da se pomiri sa bivšim košarkašem i da je ljubomorna na njegov odnos sa Aneli Ahmić

Taki se oglasio za domaći medij i otkrio da misli da Maja igra igru sa Janjušem i da prema njemu nema osećanja. 

- Ne deluje mi kao da ima prema njemu emocije, deluje mi da ga namerno provocira i da se igra sa njim. On se izgubio, ne zna na koju će stranu. Žao mi je što mu Maja na bilo koji način daje značaj i sad opet preko nje ima priču. To što joj je rekao u svađi da je k*rvatina i da je ološ on to ne misli, kaže da bi je povredio i uvredio. Koji si ti muškarac kad za devojku sa kojom si bio kažeš tako nešto, a kući imaš žensko dete. Maja zna moje mišljenje, ja sam joj rekao da mu ne daje na značaju i da se pravi da je vazduh, ali njoj je tamo dosadno valjda - govori Taki, pa dodaje:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Taki Marinković

- Nema šanse da se pomire, ja sam joj rekao, zna šta je prošla zbog njega, u kojim trenutcima je ostavio samu, pokušavao da je ponizi, ne može da pređe preko toga. Ako bi joj se desilo da se sa njim pomiri sa mnom bi završila, ali stvarno, ja bih se odrekao nje i naredio da mi ni na sahranu ne dođe kada umrem. Nikad joj ne bih to oprostio. I ja, i njena majka svi smo prošli pakao zbog njene veze sa Janjušem - zaključio je Taki za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading