ANITA VARALA MATORU NA SVE STRANE?! Isplivali novi ŠOK detalji, Stanojlovićeva imala brojne afere u braku!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je iznela nove detalje o Aniti Stanojlović, pa otkrila sa kim je sve bila.

ANITA VARALA MATORU NA SVE STRANE?! Isplivali novi ŠOK detalji, Stanojlovićeva imala brojne afere u braku!

Foto: TV Pink/printscreen

O odnosu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore sada bruji kompletna javnost, a bivši zadrugari se redom uključuju i komentarišu ovu priču.

Bivša rijaliti učesnica i pevačica, Sandra Čaprić, gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je brutalno udarila na Anitu i otkrila sa kim je sve bila i varala Matoru. Po svemu sudeći, Matea Car nije jedina devojka sa kojom je Anita petljala Matoroj iza leđa:

Republika

Foto: TV Pink

 

 

- Anita je jedna jako pokvarena i bezobrazna osoba. Ona je jedna obična seljančura. Mami sam obećala da ću biti sad fina, ali svi znaju da sam iskrena. Kad sam zvala da čestiram Matoroj i njoj, Anita mi je rekla da je bacila sat, koji sam dala Matoroj, a to je sat mog brata. To je sat koji sam još u ''Zadruzi'' dala njoj. Anita je bila s kim je stigla. Ona nije pripadnica LGBT populacije - rekla je Sandra Čaprić u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading