SVE O TAJNOM SUSRETU ANITE I MATEE CAR: TikTokerka napokon progovorila, Matoroj se spremali PAPIRI ZA RAZVOD!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović i Matea Car su planirale susret Matoroj iza leđa, kao i paralelnu vezu.

SVE O TAJNOM SUSRETU ANITE I MATEE CAR: TikTokerka napokon progovorila, Matoroj se spremali PAPIRI ZA RAZVOD!

Foto: youtube.com/pink.rs

U najnovijoj emisiji "Rolerkoster" voditeljka Milica Ivanović ugostila je Mateu Car, koja je otvoreno govorila o aferi sa Anitom Stanojlović. Matea tvrdi da se kaje zbog činjenice da je sve sakrila od Jovane Tomić Matore, ali da su joj se dogodile emocije, koje nije mogla da kontroliše.

Ipak, Anita i Matea su planirale susret, pa čak i paralelnu vezu. Kako nam je Matea priznala, da Anita nije tada ušla u Elitu, sigurno bi došlo do planiranog susreta, a onda bi započele i paralelnu vezu, ali bi joj kasnije postavila uslov:

Republika

Foto: Republika

 

 

- Da Anita nije tada ušla u Elitu, sigurno bismo se videle i desilo bi se nešto, naravno. Da, teško mi je da kažem, ali to bi bila paralelna veza. Znam da je nepravedno, ali ne mogu sada da foliram. Naravno, da je sve to potrajalo, rekla bih joj - ili će se razvesti, pa da poradimo na svemu tome i krenemo u tom pravcu ili da se razilazimo - bila je iskrena Matea.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading