ANITINE GOLE FOTOGRAFIJE IPAK NISU IZBRISANE: Otvorili smo telefon Matee Car, Matoru čeka NAJVEĆI ŠOK DO SADA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novoj emisiji "Rolerkoster" voditeljka Milica Ivanović ugostila je popularnu TikTokerku, Mateu Car, koja je trenutno glavna tema u Eliti, ali i van nje.

Matea se nedavno suočila sa Jovanom Tomić Matorom i otkrila joj detalje muvanja sa Anitom Stanojlović, nakon čega je Matora odlučila da se razvede. I dan-danas se spekuliše o čuvenim prepiskama, fotografijama i planovima, a o svemu tome, Matea je danas govorila u emisiji "Rolerkoster".

 

- To nije krenulo od mene, Mina i Ana Spasojević su to prve iznele, ja nikada ne bih to iznela, mada je neispravno s moje strane što sam petljala sa zauzetom ženom i ćutala, ali mi se desilo. Ja sam Aniti na dan venčanja rekla da više ne želim, ali mi je odmah sutradan ona pisala, što je i mene iznenadilo. Mi smo imale kontakt do njenog ulaska u Elitu... Da nije ušla ili da je ušla kasnije, sigurno bismo se videle, verovatno bi to bila paralelna veza. Znam da nije ispravno, sve znam, ali ja sada ne mogu da foliram - govorila je Matea, pa nam pokazala prepiske:

- Evo, sve se može pročitati. Ispitivala me je da li sam jela, kako sam spavala, slala mi je fotografije. Poslala mi skroz golu fotografiju i jednu u kupaćem kostimu. Ona je mene terala da to obrišem, ali ja moram da kažem da imam te fotografije i dalje. Spremna sam da ih pokažem Matoroj - priznala je Matea.

Kako se mnogo govori i o njenom ulasku u Elitu, upitali smo Mateu kako bi izgledao njen susret sa Anitom, posle svega. Matora je prokomentarisala da bi se Anita okrenula Matei i pokušala da iznudi pomirenje sa njom i ostvari neki odnos:

Republika

Foto: ATA Images

Matea Car i Anita Stanojlović

 

- Ja još uvek nemam potpisan ugovor, to bih odmah rekla, ali plašim se susreta sa Anitom, najiskrenije. Ne zato što me ona drži u šaci, nego zato što sam jako emotivna i slaba na nečije suze, jako bi me pogodilo njeno stanje, pa i Matorine suze me pogađaju. Ja sam sada u vezi i imam potpunu podršku moje nove devojke, uz mene je i skroz mi veruje, kao i ja njoj - objasnila je TikTokerka.

Matea smatra da će se Anita i Matora pomiriti, ali da Tomićeva i dalje ne zna kompletnu istinu. Naime, TikTokerka govori da ona nije jedina osoba sa kojom je Anita petljala Matoroj iza leđa i da Tomićevu tek čeka šok nakon izlaska iz Elite.

Više o svemu ovome pogledajte u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading