OVO JE ČOVEK KOJI JE MOGAO DA UNIŠTI MILANA MILOŠEVIĆA: Sve se javno saznalo, progovorio o JEZIVIM detaljima!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milan Milošević otvorio dušu!

OVO JE ČOVEK KOJI JE MOGAO DA UNIŠTI MILANA MILOŠEVIĆA: Sve se javno saznalo, progovorio o JEZIVIM detaljima!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Milan Milošević

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovao je Milan Milošević, voditelj ''Elite'', koji se posle kratke pauze, ponovo vratio na televiziju Pink.

On je govorio na različite teme, a onda se povela polemika o tome koliko i da li roditelji mogu da unište život deci, u bilo kom smislu. On je tada ispričao zanimljiv događaj iz njegovog detinjstva!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

 

- Tačno je, moja otac je mogao da mi uništi život! Kada sam završio Osnovnu školu, dobio sam sve preporuke da se upišem na Glumačku akademiju u Beogradu! Glumio sam u pozorištu ''Dobrica Milutinović'' u Sremskoj Mitrovici i svi su me glumci gurali ka tome, ali sam bio jako siromašan. I onda je usledio šok! Otac me upisao u metalostrugare - rekao je Milan pa dodao:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Milošević Elita 7

 

- Rekao mi je: ''Ja ti činim dobro, svi glumci su mesari, automehaničari...''. Ja sam se, naravno ispisao iz te škole, odmah trećeg dana... Rekao sam majci: ''Moraš da budeš moj saučesnik i da mi pomogneš''. Ona je to i uradila, jer sam plakao i bio sam nesrećan. Upisao sam se u Hemijsko-tehnološku školu jer je samo tu bilo mesta! Otac je saznao tek na polugodštu šta sam uradio - rekao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading