"VIDEO SAM KO SE UPLAŠIO": Milan Milošević sprema HAOS za večeras, naoružao se DOKAZIMA protiv takmičara "Elite"

Autor:

Zadruga

15.11.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni rijaliti voditelj priznao da je skupio materijal za raskrinkavanje učesnika "Elite"!

"VIDEO SAM KO SE UPLAŠIO": Milan Milošević sprema HAOS za večeras, naoružao se DOKAZIMA protiv takmičara "Elite"

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević se u ponedeljak vratio na televiziju Pink nakon deset meseci od davanja otkaza. Kako je sam priznao, pogrešio je kad je otišao, a pojedini rijaliti učesnici treba da ga se boje, jer zna sve njihove tajne.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

- Neću menjati ništa kad je način rada u pitanju. Ja sam neko ko iz njih izvuče sve što nikada ne bi rekli i tako će biti i sada. Oni iz mog pitanja mogu da zaključe šta sve znam. Dok sam bio na ovom dužem odmoru, dobijao sam sve i svašta, toliko nekih informacija da me boli glava kada sve počnem da čitam. Niko tamo nije sto odsto ispravan, da se razumemo, neki samo bolje lažu - ističe Milan, koji je otkrio i kako se osećao kad je u ponedeljak kročio u Belu kuću.

- Kao da nikad nisam ni odlazio. Pratio sam rijaliti i upućen sam u dešavanja, tako da stvarno nisam imao osećaj da sam odsustvovao. Učesnici su bili iznenađeni i po izrazu lica sam video ko se uplašio, a ko se stvarno obradovao - poručuje Milošević, prenosi "Star".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Milošević

Inače, Milošević će večeras imati drugu emisiju u "Eliti". On će ući u Belu kuću i voditi "Pitanja gledalaca", koje je do ove nedelje vodio Darko Tanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading