UCENJUJU MILANA MILOŠEVIĆA: Alarmirao POLICIJU, traže mu 70.000 evra pred povratak u "Elitu"

Autor:

Zabava

13.11.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj alarmirao nadležne organe zbog ucena i pretnji na društvenim mrežama!

UCENJUJU MILANA MILOŠEVIĆA: Alarmirao POLICIJU, traže mu 70.000 evra pred povratak u "Elitu"

Foto: shutterstock, youtube.com/RTV Pink Official

Voditelj Milan Milošević ucenjen je p*rno snimkom, saznaje "Scandal!". Sve se dogodilo tokom protekle nedelje i to nakon Milanovog gostovanja kod Ognjena Amidžića, kad je Milošević najavio povratan na TV Pink. Dramu koju je voditelj preživeo prepričao je izvor iz prve ruke:

- Samo su u inboks počele da mu stižu poruke: "Imam tvoj snimak, Milane, ispred hotela u 5 ujutru. Baš si se trudio, spremi 50.000 evra". Te poruke koje je dobijao su mu zatrpavale inboks. Kada je proverio, svi profili sa kojih su mu pisali bili su lažni. On je na početku kulirao i blokirao sve profile sa kojih je dobijao poruke, međutim, profili su nicali jedan za drugim. On je tada napisao da mu pošalju snimak, da vidi, međutim, poruke su počele da mu stižu i na mobilni telefon. One su uglavnom imale istu konotaciju, ali sada je već postalo ozbiljnije. Tražio je barem deo snimnka, da vidi o čemu se radi i o kome. Međutim, ljudi koji su mu slali poruke su postali prilično agresivni, a suma je sa 50.000 evra povećana na 70.000 evra. Kada je video da je đavo odneo šalu, Milan je pozvao svog prijatelja koji radi Bezbednosno-informativnoj agenciji da mu se požali, jer koliko zna, uvek je bio čist i nema šanse da ima snimak, jer se nikada nije snimao. Prijatelj ga je posavetovao da pronađu konekciju u VTK. Istog dana je sve prijaveljno, krenule su provere brojeva telefona sa kojih su stizale pretnje i ucene. Brojevi su svi bili pripejd, ali ono što su ustanovili to je da su kupljeni u jednom mestu pored Smederava. U međuvremenu, Milan je insistirao da dobije bar deo nečega čime mu prete - priča izvor za "Scandal!".

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Milan Milošević

Milan se dopisivao sa ucenjivačima, pokušavajući da dobije bar deo materijala, ali i da otkrije ko mu to radi o glavi.

- Na kraju, posle gomile vremena provredenog u ubeđivanju, stigao mu je skrišot gde se vide samo dva gola tela, jedno na drugom u ekstazi. Bili su na zadnjem sedištu automobila. Milan je odmah znao da to nije on. On je video da je u pitanju nameštaljka. Pozvao je advokata i posavetovao se sa njim, podneo je krivičnu prijavu protiv N. N. lica, dok VTK i dalje traga za osobom koja mu je pretila i ucenjivala ga. Što je zanimljvio, ta osoba je samo odjednom prestala sa ucenama koje su baš počele u trenuktu kad je krenulo pisanje da se vratio u "Elitu". Državne institucije rade svoj posao, Milan je potpuno opušten jer zna da nema veze sa snimkom i da to nije istina - dodaje izvor.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Milošević

Milošević se oglasio za gorepomenuti list.

- Ovo neće proći tako nekažnjeno. Ja nisam klinac, da sebi dozvoljavam ovakve stvari, a za ucene i pretnje ova osoba će debelo platiti i odgovarati. Neću se smiriti dok tu osobu ne strpam u zatvor - poručio je popularni voditelj za "Scandal!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading