"OBEĆAVALA MI JE DA SE NEĆE UDATI ZA MATORU": Matea Car uživo na Pinku o IZDAJI Anite Stanojlović, ponovo će GORETI SVE!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea priznala da je kivna na bivše zadrugarke koje su je razotkrile!

"OBEĆAVALA MI JE DA SE NEĆE UDATI ZA MATORU": Matea Car uživo na Pinku o IZDAJI Anite Stanojlović, ponovo će GORETI SVE!

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Matea Car je gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je govorila o svom odnosu sa Anitom Stanojlović i Jovanom Tomić Matorom. Podsetimo, Matea je nedavno ušla u "Elitu" i Matoroj otkrila da se Anita krišom dopisivala sa njom.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Matea Car

- Ana Spasojević i Mina Vrbaški su znale da pišem sa Anitom. Mini sam se hvalila na porukama. Lepo mi je bilo. Ona je bila moj prijatelj na vezi, ona me izdala u emisiji, nije me ni pitala da li sme da otkrije. Nisam joj zamerila to tada, ali već kad je sve eksplodiralo. Ana Spasojević je sve zakuvala i proširila sve - krenula je Matea, pa dodala:

- Došlo mi je da nestanem. Posle kad je sa Anitom krenulo, htela sam da iznajmim stan, a da se ne viđamo u Matorinom stanu. Anita mi je obećavala da se neće udati za nju. Ispala sam naivna, Anita je rekla da ima svoje neke razloge što se udaje. Izgleda da je to bio novac. Čim se udala, mene je uhvatila savest i rekla sam joj da završimo sve što je trajalo tri meseca - otkrila je Matea u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Matea Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading