ANITINA MAJKA ULAZI U ELITU: Bivša zadrugarka otkrila sve o MALVERZACIJAMA u Kruševcu: Tipovale su Matoru, Angelina je MOZAK OPERACIJE! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zadruga

16.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dugalić razvezala jezik o glavnoj temi "Elite"!

 

 

Pevačicu i bivšu zadrugarku Milicu Dugalić sreli smo na jednom gradskom događaju, gde je ona za Republiku odmah razvezla jezik o Aniti Stanojlović i njenoj mami Angelini zbog situacije koju su priredili Jovani Tomić Matoroj.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Angelina, Anita i Matora

- Da prokomentarišem ono što se dešava, ja sam čula odavno da Anita juri nekoga sa lovom. Njen um je plitak, lepo je našla Matoru, koja je srčana i dobar čovek pre svega, sažaljiva. Onda je to ova devojčica iz provincije iskoristila, kao što je mislila da će ranije da iskoristi neke stvari - krenula je Milica.

- Evo, ja sam čula da se letos muvala sa Jocom Stefanović, ja sam čula i to vam sada kažem. Ne verujem da se u Matoru zaljubila, odmah mi je delovalo da je Matora tipovana. Celo leto je živela na njen račun. Njena mama je inicijator svega. Njena mama je Aniti dala povod, razlog i ideju da dođu u Beograd, da budu beograđanke, deo javnog mnjenja, da budu deo tog sveta. A za dete, šta ih boli uvo za dete - dodala je pevačica, koja smatra da Anitina majka ulazi u "Elitu":

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Dugalić

- Moguće da će Anitina mama ući u "Elitu". Mislim da će je uvesti da ima neki razgovor, kao što je Banetova mama nekad ušla. Treba da uđe i kaže svojoj ćerki šta je i kako je - poručila je, između ostalog, Dugalićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading