MAJKA MILANA MILOŠEVIĆA DOŽIVELA ŠOK ZBOG NJEGOVOG POVRATKA NA PINK: Ove reči voditelj ne može da izbaci iz glave!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Milana Milošević imala je samo jednu želju, voditelj otkrio kako je reagovala na informaciju da se vraća u Zadrugu.

MAJKA MILANA MILOŠEVIĆA DOŽIVELA ŠOK ZBOG NJEGOVOG POVRATKA NA PINK: Ove reči voditelj ne može da izbaci iz glave!

Foto: ATA Images

Voditelj Milan Milošević danas je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorio o povratku na Pink, kao u sutrašnjoj emisiji "Pretres nedelje".

On je, takođe, priznao da je njegova majka bila presrećna, kada joj je saopštio da se vraća na Pink, a ovo mu je prvo poručila:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- Sutra Gori Balkan, 22 časa, TV Pink, Pretres s Milanom i kreće ludilo. Sutra sledi i vanredno ubacivanje posle kog više neće biti isto, taj ulazak promeniće tok rijalitija. Sutra odmah strogo. Falili su mi zadrugari, sad se kaže elita, ali dobro. Pored ''Pretresa'' radiću i ''Pitanja gledalaca'' sredom i petkom nastavak ''Gledanja snimaka'' - kaže voditelj i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- Majka mi je rekla kad sam se vratio na Pink: ''Sad mogu, sine, na miru da umrem!''. Ona mnogo voli da gleda Zadrugu i baš sam joj falio tamo - kaže Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading