PUČE ISTINA O VODITELJIMA ELITE! Otkriveno ko sa kim ne priča - Milan Milošević u CENTRU DRAME!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević digao je veliku prašinu svojim povratkom na televiziju Pink!

PUČE ISTINA O VODITELJIMA ELITE! Otkriveno ko sa kim ne priča - Milan Milošević u CENTRU DRAME!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Voditelj Milan Milošević zvanično se vratio na televiziju Pink i sinoć potvrdio da će ponovo postati voditelj rijalitija. Miloševićeva prva emisija biće "Pretres nedelje" 13. novembra, a mnoge je zanimalo da li je ostao u dobrim odnosima sa novim-starim kolegama.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Milan Milošević

- Onog trenutka kada sam otišao sa televizije Pink, svi oni koji mi se nisu javili, ne treba ni sada da mi se javljaju. Ognjen Amidžić i Ana Radulović su mi se javili, a Ivana Šopić nije, zatim jesu Bora Santana, Milica Kemez, Sanja Stanković... - ispričao je Milošević sinoć.

Istraživali smo da li se situacija od sinoć promenila. Kako je i naveo, Milan je u odličnim odnosima sa Anom Radulović, sa kojom se i prati na društvenoj mreži Instagram.

Sa druge strane, Milan se na ovoj mreži ne prati sa svojim kolegama Mašom Mihailović, Ivanom Šopić i Darkom Tanasijevićem. Zanimljivo je da se ovi voditelji prate između sebe. Ostaje da ispratimo hoće li se situacija sa Milanom u budućnosti promeniti. 

Inače, voditeljka Dušica Jakovljević, koja je nedavno dala otkaz na Pinku, nam je sinoć otkrila da ni sa kim od bivših kolega nije u kontaktu, kao i da se u neke od njih razočarala. Dušica nam je tada priznala i da nije u kontaktu sa Milanom, koji se vraća na ružičastu televiziju.
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (0)

Loading