OTKRIVENA ULOGA MILANA MILOŠEVIĆA NA PINKU: Voditelj dobio specijalan ZADATAK u Eliti!

Autor: P. R.

Zadruga

08.11.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali!

OTKRIVENA ULOGA MILANA MILOŠEVIĆA NA PINKU: Voditelj dobio specijalan ZADATAK u Eliti!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Milan Milošević se vratio na Pink televiziju i sinoć je prvi put gostovao u emisiji "Amidži šou". Mnogi gledaoci su prizivali njegov povratak u "Elitu" i Veliki šef jer rešio da im ispuni tu želju.

Milan je tokom emisije otkrio koja će biti njegova uloga u "Eliti". Prvo je držao gledaoce u neizvesnosti, a onda je priznao da će imati specijalan zadatak na imanju, a to je da vodi emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

- Šta više ima da lažem. U ponedeljak 13. novembra počinje ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem''. Od ponedeljka sam u Eliti i vraćam se na svoje radno mesto. Očekivano! Odmorio sam 10 meseci. Dobro su me primili nazad. Najviše volim da radim s Ivanom Šopić, poklapamo se dobro. Na radost gledalaca radim ''Pretres'', vraćam se na mesto zločina i jedva čekam - otkrio je Milan, što je obradovalo mnoge.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

Podsećamo, Dušica Jakovljević je dala otkaz na Pink televiziji i od tog momenta je počelo da se se spekuliše ko će doći na njeno mesto. Milan je istakao da njegov povratak na ružičastu televiziju nema nikakve veze sa njenim otkazom i da njegovi pregovori sa produkcijom traju već neko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading