"OVO JE JEDINO ŠTO ME VRAĆA U ŽIVOT" Urgentno oglašavanje Dušice Jakovljević nakon HAOSA, prekinula ćutnju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.11.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se voditeljka Dušica Jakovljević!

"OVO JE JEDINO ŠTO ME VRAĆA U ŽIVOT" Urgentno oglašavanje Dušice Jakovljević nakon HAOSA, prekinula ćutnju! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, printscreen/RTV Pink

Nakon punih deset godina provedenih u ružičastom jatu, popularna voditeljka Dušica Jakovljević više neće biti deo Pink televizije. Ova vest je odjeknula u javnosti poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

Dušica je, međutim, za naš portal priznala da su navodi istiniti, ali da ne želi previše da komentariše, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram, poručivši da je tek sad predahnula nakon haosa od iznenadnog puta u Berlin, te da se "vratila" u život.

- Posle 300 sati putovanja, četiri aerodroma, jedino što vraća u život - napisala je Jakovljevićeva u svojoj objavi, uživajući u sočnim čizburgerima.

Podsćećanja radi, voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink nakon deset godina, a odmah se oglasila za Republiku i potvrdila da je došlo do kraja saradnje sa ružičastom televizijom.

Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica kratko za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth, ATA Images

Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading