OTKRIVENO U KAKVIM JE ODNOSIMA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SA ČELNICIMA PINKA: Dala otkaz, a sada istina isplivala na videlo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

06.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević šokirala je odlukom da da otkaz na Pinku, a evo u kakvom je odnosu sa Željkom i Milicom Mitrović!

OTKRIVENO U KAKVIM JE ODNOSIMA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SA ČELNICIMA PINKA: Dala otkaz, a sada istina isplivala na videlo! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Nakon punih deset godina provedenih u ružičastom jatu, popularna voditeljka Dušica Jakovljević više neće biti deo Pink televizije. Ova vest je odjeknula u javnosti poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

Dušica je, međutim, za naš portal priznala da su navodi istiniti, ali da ne želi previše da komentariše, a zbog ovakve iznenadne odluke mnogi su se zapitali u kakvom je voditeljka odnosu sa čelnicima Pinka, Željkom i Milicom Mitrović, s obzirom na to da je u nekoliko navrata isticala da su ne samo kolege, već i prijatelji.

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica Mitrović

Naime, kako se može primetiti na društvenoj mreži Instagram, i nakon otkaza Jakovljevićeva i dalje prati svoje bivše šefove, kao i oni nju. Ovakav odnos govori da nema nikakvog sukoba između njih.

Podsćećanja radi, voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink nakon deset godina, a odmah se oglasila za Republiku i potvrdila da je došlo do kraja saradnje sa ružičastom televizijom.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth, ATA Images

Dušica Jakovljević otkaz na Pinku

- Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica kratko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading