JANJUŠEVA ĆERKA STIŽE U ELITU? Danas je posebno emotivan dan, svi željno iščekuju njihov SUSRET!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruna je već nekoliko puta posećivala Belu kućiu, zbog čega se publika nada da će se i danas pojaviti.

JANJUŠEVA ĆERKA STIŽE U ELITU? Danas je posebno emotivan dan, svi željno iščekuju njihov SUSRET!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš privlači veliku pažnju javnosti svojim učešćem u "Eliti". Iako je trenutno na distanci sa Aneli Ahmić, mnogi očekuju da će se svakog trenutka pomiriti i nastaviti da se druže. Janjuš je govorio da zbog svoje ćerke Krune neće ući u vezi ni sa jednom devojkom, jer je već napunila godine kad je svesna stvari koje se dešavaju u rijalitiju. 

Poznato je da je bivši košarkaš jako vezan za svoju mezimicu, a danas je poseban dan za slavlje jer je Kruni rođendan. Na Janjuševom zvaničnom Instagram profilu objavljena je njihova zajednička slike, gde je Kruni javno čestitan rođendan.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš sa ćerkom Krunom Instagram

Inače, tokom prethodnih sezona Kruna je za svoj rođendan ulazila u rijaliti više puta i sa svojim ocem provodila određeno vreme, gde su je uvek takođe čekali i pokloni iznenađenja, a ti momenti pamte se kao jedni od najemotvnijih za sve sezone rijalitija. 

Mnoge zanima da li će Kruna i ove godine poseteti svog oca na imanju u Šimanovcima i kako bi njihov susret izgledao, kao i da li bi imala tajnu poruku za njega, povodom njegovog učešća. 

Podsećamo, Kruna samo prošle godine nije dolazila u Belu kuću, ali ipak publika bi volela da je ponovo vidi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading