SPISKALA 400.000 EVRA OD ZADRUGE: Saznala se istina o Matorinim FINANSIJAMA - evo ko joj je ostao DUŽAN!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora u trenutku slabosti otkrila svoje tajne cimerima i gledaocima popularnog rijalitija!

SPISKALA 400.000 EVRA OD ZADRUGE: Saznala se istina o Matorinim FINANSIJAMA - evo ko joj je ostao DUŽAN!

Foto: shutterstock, M.M./ATAImages

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora sinoć je, tokom svom emotivnog i nervnog sloma, otkrila mnogo detalja o svom braku sa Anitom Stanojlović, kao i o svom privatnom životu i odnosu sa roditeljima. Podsetimo, Matea Car, koja je predstavljena kao Anitina ljubavnica, sinoć je ušla na kratko u "Elitu" i Matoroj otkrila sve o tajnim prepiskama sa Stanojlovićevom.

Matora je, između ostalog, otkrila da je sve pare od prošlogodišnjeg honorara potrošila na svadbu na Svetom Stefanu i medeni mesec sa Anitom, a potom priznala koliko je novca zaradila od prethodnih sezona.

Republika

Foto: Instagram.com

Venčanje Anite i Matore

- 400.000 evra sam inkasirala od "Zadruge". Stan sam uspela da kupim jer sam bila mrtva pijana i jer je Crnogorcu koji je pravio stanove zafalilo za lift, pa sam mu pozajmila novac. Roditelji nikad nisu htela da uzmu novac, govorili su da je proklet, a moj brak sa Anitom su prihvatili samo da bismo bili bliži, da bih ih posećivala - izjavila je Matora.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Matora, Anita, Anitina majka

Tokom svog razgovora sa cimerima, Matora je otkrila i da je Anita majka tražila novac kako bi čuvala unuka Alekseja (Anitinog sina), te Tomićevoj poručila da je Stanojlovićeva zlo i da neće dobro proći sa njom u životu.

Sa druge strane, Anita je Miljani Kulić ispričala da je Matora svojim prijateljima pozajmila 50.000 evra, a kad je Tomićeva saznala za ovo, uplašila se da će Stanojlovićeva otkriti sve njene tajne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading