"KULIĆI SU KRALI STRUJU, A TI SI JE KORISTIO": Bebica izneo sav PRLJAV VEŠ iz Niša, pa mu se OBILO O GLAVU!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar najstrašnije osudio ponašanje Nenada Macanovića Bebice!

"KULIĆI SU KRALI STRUJU, A TI SI JE KORISTIO": Bebica izneo sav PRLJAV VEŠ iz Niša, pa mu se OBILO O GLAVU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Bivši zadrugar Sale Luks gostovao je u emisiji "2 možda 3", koja se emituje na RED televiziji, gde je komentarisao aktuelne teme u rijalitiju "Elita". Sale je najstrašnije osudio ponašanje Nenada Macanovića Bebice prema porodici Kulić.

Najviše mu je zasmetalo to što je Bebica izneo skandalozne optužbe na račun porodice Miljane Kulić, kao to da su krali struju.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sale Luks

- Šta radi? Vređa, ogovara ljude, ne podržavam. Ja ne podržavam ni Kuliće, ali realan sam. Kad te neko primi na 2 godine da živiš, da ovo-ono, onda ti ideš pljuješ, svašta nešto, pa ja znam, ti barem znaš da ja znam, sve ovde šta se dešava - krenuo je Luks, pa nastavio:

Pa zna se šta se priča, neke stvari se ne nikad ne pričaju. Znša, priča kao krali su struju, ovo, ono, pa i ti si se grejao na tu struju, slino jedna mala - istakao je on u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Bebicina promena ponašanja jedna je od glavnih muka Miljane Kulić, koja već nekoliko dana plače. Iako mnogi smatraju da plače zbog Lazara Čolića Zole, Kulićeva tvrdi da lije suze zbog toga što se Macanović naglo promenio prema njenoj porodici i njoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading