ZOLU MAJKA ZAKLELA PRED ULAZAK U "ELITU": Otkrivamo njegov tajni plan osvete s Miljanom Kulić!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao reč pred ikonom da se više nikad neće pomiriti s Nišlijkom.

ZOLU MAJKA ZAKLELA PRED ULAZAK U "ELITU": Otkrivamo njegov tajni plan osvete s Miljanom Kulić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola obećao je majci da više nikada neće obnoviti vezu sa bivšom devojkom Miljanom Kulić. Naime, pre njegovog ponovnog ulaska u rijaliti, majka ga je zaklela da, ako se još jednom zbliži s Nišlijkom, više na njen kućni prag ne dolazi. 

- Bosa je mnogo propatila tokom "Zadruge 6" kada je Zola poslednji put pokušao da Miljanu dovede u red, naravno bezuspešno. Majka ko majka, noćima nije spavala i dok su bili unutra, a i kad je izašao napolje, jer od Miljane uvek može sve da očekuje. Ženi je dosta svega što su im Kulići priredili u prošlosti i ovog puta je bila izričita. Rekla je svom sinu: "Ako ideš ponovo tamo gde je ona, prvo mi se ovde pred ikonom zakuni da sa njom više nikada ništa nećeš imati!" On je to poslušao jer svakako i sam planira da se osveti Miljani za sve do sada. To mu je tajni plan zbog kog je i rešio da se pojavi u "Eliti". Zola je iskusan igrač, može tamo da se zeza i da uživa, a usput i da zaradi nešto - ispričao je izvor blizak novom elitnom učesniku. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić puca po šavovima otkako je Zola ušao u Belu kuću

Inače, čim je ušao u Belu kuću, Zola je počeo da pecka i provocira bivšu, a njoj od tog momenta nikako nije dobro.

- Vidi se da puca! Ona je čak pomišljala da digne ruke od svega i ove sezone napusti rijaliti jer ne može da podnese što je na istom prostoru sa dva bivša koja je ne fermaju - zaključuje pomenuti izvor. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović je Zolu o svemu informisao

Na sve to, Marko Đedović se otvorio pred Zolom, te ispričao kako se Miljana žalila na svoju majku Mariju Kulić. 

- Ona priča sad kad je bila bolesna da je Marija po ceo dan pričala sa Anom Ćurčić. Ja sam joj rekao da je njena mama dobro poznaje i navede je da se posvađa sa 50 ljudi ovde. Majka valjda treba da više brine o njoj nego ja. Samo nemoj ovo da koristiš u razgovoru sa njom jer će prestati da mi priča istinu. Zamisli ti koji je to monstrum. Ona se i privatno žali i kuka na majku. Plakala je, bolesna, ima temperaturu. Pita me što je Bebica onako postupio, pa njega je Marija prva pljuvala - poverio se Marko Zoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading