MILJANA KOLABIRALA OD PLAKANJA: Potresne scene u rijalitiju, potpuno se RASPALA!

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene u Eliiti, Miljana Kulić doživela emotivni slom zbog Lazara Čolića Zole!

MILJANA KOLABIRALA OD PLAKANJA: Potresne scene u rijalitiju, potpuno se RASPALA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Miljana KulićLazar Čolić Zolabivši par iz rijalitija "Zadruga", ponovo su se našli u centru pažnje zbog njihovog emotivnog susreta u aktuelnoj sezoni "Elite", a sada su se nakon haosa na imanju u Šimanovcima osamili, a kontroverzna Nišlijka je tom prilikom otvorila svoju dušu i zaplakala.

Mi očima pričamo, ti i ja kada zastanemo i pogledamo se, znam ja tebe, znaš i ti mene. Zbog čega ti plačeš uopšte?! Nemoj me lagati, znaš da ću te provaliti - upitao je Zola.

- Ne lažem, uopšte ne lažem, u koga da ti se zakunem - plakala je Miljana.

- Što onda radiš ovo od jutros ako je tako?! Šta on ima s tim?! Njemu je još bolje, razumeš. Veći si šmeker ako budeš ovakva kakva si ovih dana. Ništa nije nemoguće samo ako veruješ u sebe i u svoje ciljeve i ako ideš prema tome - rekao je Čolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola Elita Zadruga 7

- A šta ako se to desi i opet ništa - rekla je Kulićeva.

- Ne brini se ti, moraš me slušati i ne smemo puno komunicirati...Razlog ti je da budeš ti dobro i da se ne dešava ovo što se desilo danas...Koliko ti mene poznaješ?! Za mesec dana će biti pet godina. Pet godina smo proveli nerazdvojni. Znaš mene, pogledaj me u oči, da kada sebi neke stvari zacrtam - kazao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić plače Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

11.11.2023 07:49

Ja sam upoznao prirodno glupe osobe,ali od Colica gluplji ne postoji.Ljudi,neka mu neko dovede neku zgodnu zensku sa psihijatrije,posto on voli to maltretiranje i pokusaje ubistva,pa da se covek ozeni i skrasi.