JANJUŠ PRED ELITU BIO SA TEODOROM BALZAK: Isplivali šok detalji o BURNOJ PROŠLOSTI bivše robijašice!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković napravila pometnju u Šimanovcima, bivši košarkaš hitno reagovao.

JANJUŠ PRED ELITU BIO SA TEODOROM BALZAK: Isplivali šok detalji o BURNOJ PROŠLOSTI bivše robijašice!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Marka Janjuševića Janjuša i Milica Veličković. Poznato je da se sumnja da je Milica pred ulazak u rijaliti bila intimna sa bišim košarkašem, a sad je na njegov račun iznela nove optužbe i bacila sumnju da je on nešto imao sa Teodorom Balzak i Helenom Fox

- Ja neću otkriti koje su meni rekle da ga poznaju pre rijalitija... Pored Teodore, meni je još jedna devojka rekla da poznaje Janjuša pre rijalitija. Helena mi je rekla da su se videli u Ulcinju, tako nešto u Crnoj Gori. Znam za to i znam da ona zna te njegove drugare iz Novog Pazara - rekla je Milica, a Helena je odmah počela da se pravda i govori da to nije istina. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Milica Veličković

Ja sa Janjušem nisam imala ništa -dodala je Teodora, dok je Milica nastavila da iznosi detalje o poznanstvu Janjuša i Helene.

To je bilo kada si ušla, nisam tada ni bila sa Terzom. Rekla je da je radila kao igračica, da zna neke njegove drugare. Pominjala mi je Ulcinj, zna da je on bio tamo i da ga zna od spolja - govorila je Veličkovićeva.

Janjuš je odlučio da javno zaštiti Balzakovu i prizna da nju nije video pre rijalitija, dok je za Milicu ostavio prostor da se i dalje govori da su bili intimni. 

Ja ću da odbranim Teodoru sada, a o Milici ne želim da pričam. Garantujem da je imala u glavi drugu osobu da kaže da me poznaje, pa je Helenu stavila u lošu situaciju. Želela je Teodoru Balzak da dovede u problem. Lagala si za sve u životu. Mogu da potpišem da me Helena nikada nije spomenula da me zna - poručio je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Helena Fox

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading