OSUĐENA ZBOG ORGIJA SA VODITELJIMA PINKA: Milici Veličković se ne piše dobro!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka najstrašnije osudila ponašanje Milice Veličković!

OSUĐENA ZBOG ORGIJA SA VODITELJIMA PINKA: Milici Veličković se ne piše dobro!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić, RTV Pink, S. Kojić

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić se oglasila, osvrnula na ponašanje Milice Veličković i informacije da je orgijala sa Borom Santanom, Filipom Đukićem i Deniz Dejm. Podsetimo, kad se za ovo saznalo, Deniz je potvrdila priču, Bora je ostao misteriozan, dok je Đukić demantovao da je do orgija došlo.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Sandra Rešić

- Iskreno ta devojka, bila mi je nekako ne znam, izdvojila mi se kao novi učesnik, bez dlake na jeziku, iskrena, imala je potencijal, ali sada već ovo prelazi ne u neukus, nego u prostakluk i samo joj fali rečenica: "ku*va sam, pa šta?!". Zbog riba poput nje, više nam ništa nije zanimljivo, više momcima ništa nije zanimljivo, ništa više nije tabu, prosto ne znam, apokalipsa bajo. Terza se trudi, ali džaba, ćero, ne može to Bog oprati - rekla je ona za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić/Vladimir Lukic

Filip, Milica, Deniz i Bora

Ona je prokomentarisala i odnos Lazara Čoliča Zole sa Miljanom Kulić, pa progovorila o njenim suzama koje su potekle zbog uvreda Nenada Macanovića Bebice.

- Pa Miljana je toliko pogubljena, da ne zna dal pre da plače za Bebicom navodno, a svi znamo da plače za Zolom, dal da se svađa, spušta lopte od Đedovića do Matore, tako da mozak joj je kasa trenutno, ja da to kažem, što je i očekivano - krenula je Sandra, pa dodala:

- Ne nije plakala zbog Bebice, isključivo plače zbog Zole i ko misli drugačije ozbiljno ne poznaje ni Miljanu ni njene odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading