PUČE BRUKA NA PINKU! Aneli ORGIJALA u Dubaiju, bivšoj robijašici OTELA momka: Fetiš su joj ZAUZETI!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica otkrila mračnu tajnu Aneli Ahmić!

PUČE BRUKA NA PINKU! Aneli ORGIJALA u Dubaiju, bivšoj robijašici OTELA momka: Fetiš su joj ZAUZETI!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com, shutterstock

Voditeljka Dalila Dragojević večeras je u emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšu rijaliti učesnicu i nekadašnju robijašicu Ninu Prlju, kao i Ognjena Bogdanovića, novinara Republike i voditelja Republika TV-a.

- Aneli je bila sa bivšim dečkom Nine Prlje, da li si upoznat? - pitala je Dalila Ognjena.

- Sedim jednu noć na TikToku, radim "lajv", prva osoba koja je ušla ona. Nisam je prepoznala, nije bila takva. Ona nije bila u vezi sa njim, bila je jednu noć - rekla je Nina.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Dalila, Nina i Ognjen

- Ovde se uvek dese ekskluzive. Pratila sam "Elitu" kad je Aneli šetala sa nekim, pričala da je nadrljala, ja sam krenula da povezujem to. Pitam Ninu da li je to njen dečko sa kojim je bila dugo, koga je volela, kaže Nina da jeste, e sada neka nastavi. Šta je radila u Dubaiju na jednu noć, sve nam kaži - dodala je Dragojevićka.

- Videla sam njenu sliku u našem stanu, apartmanu u hotelu. Vidim da se ona baškari. Pitam ja njega što je u Beogradu, kaže on zbog posla. Gledam ja taj stan, on je otišao, ona je ostala par dana, čula sam da je bila sa još par muškaraca, ali ne znam sada ja da kažem sa kojim. Ona je bila onako fina, dobra riba. Nije mnogo para potrošio na nju, inače ne bi sada bila u "Zadruzi" - istakla je Prlja.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Ognjen i Nina

- Ognjene, da li znaš o kom dečku je reč? - pitala je Dragojevićka.

- Da. Snimala ga je. Znači sad dolazimo do trenutka da je Aneli otimala zauzete - istakao je Bogdanović.

- Da. Ona nikada nije bila nečija devojka, večito je bila sa tuđim momcima. Meni je bilo strašno što je napljuvala čoveka (Asmina), a on je raskinuo sa njom pre nego što je smuvao Staniju. Optužila je Staniju za stvar koju je uradila meni. Švrćkala se po mom apartmanu. Znala je za mene, svi su znali za mene. Fetiš su joj tuđi momci, Bog joj je vratio tako kako joj je vratio. Nisam se čula sa njom, ja sam rešila drugačije, sa dečkom - rekla je Nina.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Nina Prlja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading