ANELI POKAZALA SVOJA UMEĆA U KREVETU: Popustile joj kočnice sa Janjušem, šok scena iz rehaba ZGROZILA JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da se kontroliše, preovladale emocije.

ANELI POKAZALA SVOJA UMEĆA U KREVETU: Popustile joj kočnice sa Janjušem, šok scena iz rehaba ZGROZILA JAVNOST! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić odlučila je da popravi situaciju sa Markom Janjuševićem Janjušem, koja je jako žurke jako zategnuta i skoro da ni ne razgovaraju zbog sukoba koji je on imao sa Urošem Stanićem.

Ahmićeva mu se zavukla u krevet, dok je bivši košarkaš spavao i odlučila da ga smekša nežnostima. Aneli je Januša obgrlila nogom, dok je on bio okrenut leđima i nije se pomerao. 

Ova slika iz rehaba odmah se osvanula na društvenim mrežama i izazvala je brojne komentare, a iako su uglavnom svi osuđivali njeno ponašanje, za koje publika smatra da nije primereno jer oboje imaju malu decu kod kuće, ipak postoje ljudi koji podržavaju njihovu ljubav i veruju u iskrenost emocija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Aneli je inače od Drveta tražila tajni zadatak da 7 dana ne bude u Beloj kući kako bi videla Janjuševu reakciju, a publika takođe ovaj događaj željno iščekuje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading