MATORA SPREMNA ZA RAZVOD: Aniti se ne piše dobro, u Elitu stigle nove INFORMACIJE O NEVERSTVU!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva ne prašta prevaru.

MATORA SPREMNA ZA RAZVOD: Aniti se ne piše dobro, u Elitu stigle nove INFORMACIJE O NEVERSTVU!

Foto: TV Pink/printscreen

Već danima unazad u "Eliti" se spekuliše o neverstvu Anite Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom. Iako su se u medijima pojavile prepiske i zna se mnogo više detalja, u Beloj kući još uvek mogu samo da nagađaju o čemu konkretno reč. 

Međutim, Matora je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" jasno stavila do znanja da će sa Anitom da stavi tačku na ljubavnu priču, ako se ispostavi da je došlo do prevare. 

Hipotetički, da se oglasila osoba s kojom se Anita povezuje i potvrdila postojanost prepiski, da li bi se izvinila Lejdi? - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

- Kada se budem uverila da me je prevarila ili bilo šta što deluje na to, ne bih se nikome izvinjavala, a sa Anitom svakako ne bih bila u tom slučaju. Pošto sam ja čula da je u pitanju žena, neću da ispadne da aludiram, već su nas pitali i spajali. I ja imam prepisku u mom telefonu, ako je u pitanju ta žena - rekla je Matora.

Inače, Matea sa kojom se Anita dopisivala će sutra biti gost u Šimanovcima, gde će sigurno otkriti više detalja o svom odnosu sa Stanojlovićevom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading