ANITA RASKRINKANA PRED MILIONIMA: Matora saznala detalje velike IZDAJE na dan venčanja!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola obelodanio sve što zna o dopisivanju Stanojlovićeve sa drugom ženom.

ANITA RASKRINKANA PRED MILIONIMA: Matora saznala detalje velike IZDAJE na dan venčanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" govorilo se o prepiskama koje su izašle u spoljnom svetu između Anite Stanojlović i druge ženske osobe, na dan venačanja sa Jovanom Tomić Matorom. Lejdi Di je poslednjih dana trpela napade zbog toga, pa je pokušavala da objasni da temu nije pokrenula, dok nije dobila pitanje o porukama. 

- Ja sam dobila pitanje i to je moralo da krene spolja. Ja sam dobila pitanje da li sam upućena u te prepiske - govorila je Lejdi Di. 

- Kao čestitka što nije došlo, došlo bi hipotetičko pitanje, kao što je bilo i za zavete. Di je rekla da će osoba da izabci, ja apelujem ako imate i želite da je odbranite, molim vas izbacite je - pričala je Matora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Lejdi DI Pretres nedelje

Ivana Šopić je nakon Matorinog izlaganja upitala Anitu da li se na dan venčanja čula sa nekom ženskom osobom i da li je pokušavala da sakrije taj čet. 

- Nisam, bilo je to preko lajva. Nisam birsala, ni imala skriveni čet. Moj bivši dečko se javljao u lajvu - dodala je Stanojlovićeva. 

Posle Anite reč je dobio Lazar Čolić Zola koji je otkrio da je on pred ulazak u "Elitu" video poruke o kojima se priča i da zna da se ona dopisivala sa ženskom osobom, kao i kako se ta osoba zove, ali je u emisiji otkrio samo nekoliko detalja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola Pretres nedelje

- Ja sam video na dan venčanja ono što je izašlo, neću da budem kažnjen. Video sam na dan venčanja, piše kako želi svu sreću i da je šteta što nisu uspele da se vide, ne mogu da citiram. Znam tačno ime ženske osobe, ako mi dozvoljavate ja ću da kažem. Glupo je da pričam dalje - govorio je Zola. 

- Ja bih volela da budem upućena i da mi ona kaže - rekla je Matora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović Pretres nedelje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading