BILA JE GLAVNI SKANDAL MAJSTOR U ZADRUZI: Napravila totalnu transformaciju, u maju staje na LUDI KAMEN!

Autor:

Zabava

07.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravila velike promene, ovo od nje nisu očekivali.

BILA JE GLAVNI SKANDAL MAJSTOR U ZADRUZI: Napravila totalnu transformaciju, u maju staje na LUDI KAMEN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Atina Zerina Kandola, nekada poznata kao Zerina Hećo iz rijaliti programa "Zadruga", danas uživa u luksuzu i izobilju zahvaljujući braku sa Grkom Karlosom. Njena transformacija je potpuna - promenila je ime, stil odevanja i posvećena je svom partneru i ćerkici. Ipak, njena prošlost je bila sve samo ne bajkovita.

Zerina je bila učesnica mnogih rijaliti programa, gde su je pratile brojne kontroverze. Imala je ljubavne romanse sa Vladimirom Tomovićem, buran odnos sa Banetom Čolakom, vezu sa plesačem Vladimirom Todorovićem, a svoju intimnu vezu sa Ivanom Marinkovićem otkrila je u rijalitiju "Parovi". Takođe, započela je emotivnu vezu sa Nikolom Lakićem, bivšim fudbalerom, ali i imala buran odnos sa pevačem Dadom Glišićem.

Republika

Foto: instagram.com/zerinooooo

Zerina Hećo

Ipak, najveći šok za publiku bio je kada je u rijalitiju obrijala glavu, što je izazvalo suze i nevericu kod ostalih učesnika. Nakon toga, Zerina je napustila rijaliti, ali je i dalje bila u centru pažnje zbog svojih skandala.


Međutim, malo ko je znao da je Zerina u svojoj mladosti imala velike zdravstvene probleme. Sa samo 14 godina joj je dijagnostikovan tumor, zbog čega je bila podvrgnuta brojnim operacijama. Ipak, hrabra Zerina se borila i pobedila tu opaku bolest.

Nakon burne prošlosti, Zerina je sada fokusirana na sreću i ljubav sa svojim izabranikom Karlosom. Par planira svadbu na Mikonosu u maju mesecu, a Zerina je već najavila da će to biti prelepo slavlje uz sve svoje drage ljude.

Iako je njena prošlost bila puna skandala i kontroverzi, Zerina je dokazala da se iz svega može izaći kao pobednik. Njena hrabrost i snaga su joj pomogli da prebrodi sve teškoće i da danas uživa u bajkovitom životu.
Republika

Foto: Instagram.com

Zerina Hećo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading