ANA RADULOVIĆ PRIZNALA SVE O ODNOSU SA DUŠICOM: "Nas dve se ne družimo"

Autor:

Zadruga

06.11.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović otkrila u kakvom je odnosu sa Dušicom Jakovljević!

ANA RADULOVIĆ PRIZNALA SVE O ODNOSU SA DUŠICOM: "Nas dve se ne družimo"

Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada na istoj. Mnogi poznati voditelji su se oglasila povodom ove šok informacije. Za to vreme, Dušica je napustila Srbiju, a kako se prošle noći u studiju pojavila voditeljka Ana Radulović, ona se sada oglasila. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Radulović

 

Sada je ovu situaciju prvi put prokomentarisala njena koleginica Ana Radulović.

- Radila sam i petak, i subotu, kao i juče. Nisam stigla ništa ni da vidim, ni da se čujem sa Dušicom, a ni da spavam i jedem. Kad budem znala detalj više, prokomentarisaću. Mi se privatno ne družimo, Dušica i ja. Koleginice smo samo. U svakom slučaju sam se iznenadila - poručuje Ana za Kurir.

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

 

Podsetimo, nakon otkaza, Dušica Jakovljević je spakovala kofere i napustila Srbiju. Ona se sa mnogim poznatim ličnostima uputila u Berlin, na jedno punoletstvo, gde je vodila celokupan program, budući da su se tu našli mnogi estradnjaci. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

07.11.2023 05:32

U ovom slučaju mi je Dušica favorit..iako nisam njen fan...ali Ana je trolična...kao da nije odavde, nije obaveštena...pri tom ubira kao pozitivne poene za sebe...to dovoljno govori o njoj

Veronika

07.11.2023 13:19

Potpisujem da je razlog Dusicinog odlaska ova tuka. Da covek ne veruje odakle, kako i dokle je dosla, a pojma nema. Vidi se da nema obrazovanje i da se primila da posto poto se docepa slatkog zivota. Oavkvo guranje jedne glupace sramota je cak i za tv Pink.