SLAVLJE U DOMU RIJALITI PARA: Sanja Grujić i Marko Stefanović podelili srećne vesti - otvorili ŠAMPANJAC, čestitke stižu kao lude!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njih je danas važan dan, podelili detalje sa proslave.

SLAVLJE U DOMU RIJALITI PARA: Sanja Grujić i Marko Stefanović podelili srećne vesti - otvorili ŠAMPANJAC, čestitke stižu kao lude!

Foto: Nikola Mutić, ATA Images/Antonio Ahel

Rijaliti par Sanja Grujić i Marko Stefanović, nakon "Zadruge 6", i posle mnogih nagađanja, uspeli su da opstanu u vezi, a nedavno su kupili stan, u njenom rodnom gradu, Sremskoj Mitrovici.

Njih dvoje danas imaju veliki razlog za slavlje, a detalje su podelili na svojim profilima na društvenoj mreži Instagra. Naime, danas je tačno godinu dana otkako su Sanja i Marko ušli u vezu. Sve se desilo tokom boravka u šestoj sezoni "Zadruge", a tokom odnosa su imali brojne turbulencije i velike svađe, ali su po svemu sudeći sve to ostavili iza sebe. 

Njih dvoje zajedničkim snagama ulažu u svoje poslove i rade na što boljolj budućnosti, što vole da podele sa svojim pratiocima i fanovima i pokažu im kakav uspeh su postigli. 

Sanja i Marko su prvu godišnjicu proslavili u stanu, sto im je bio dekorisan slatkišima, šampanjcem i crvenim balonima, a snimak su podelili na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.11.2023 17:46

Oni su stvarno bitni mnogo