"TREBA ČUTI DVE STRANE PRIČE": Voditeljka Pinka pozvala Anu Ćurčić na SUOČAVANJE sa Milenom Kačavendom!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević smatra da bi Ana Ćurčić trebalo da uđe u "Elitu", kako bi se čula njena strana priče!

"TREBA ČUTI DVE STRANE PRIČE": Voditeljka Pinka pozvala Anu Ćurčić na SUOČAVANJE sa Milenom Kačavendom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Mateja Matijević sinoć je bio gost voditeljke Dalile Dragojević u emisiji "Pitam za druga". Između ostalog, sa Dalilom je razgovora o Ani Ćurčić i njenom mogućem ulasku u "Elitu" i suočavanju uživo sa Milenom Kačavendom.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

- Šta misliš, kad bi Ana ušla u "Elitu", da li misliš da bi imala hrabrosti da se suoči sa Milenom? - upitala je Dalila Mateju.

- Mislim da ne bi, Milena mi deluje kao jača figura i hrabrija. Sad ne mogu da ti kažem sa sigurnošću šta mislim, ko tu može više da kaže i više puta na glavi ima... Imaju obe verovatno, mislim znaju se jako dobro i dugo - odgovorio je Mateja.

- Ali eto, uvek kažu da treba čuti dve dve strane priče, ne može jedna samo - istakla je Dragojevićka.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Dalila Dragojević

- Tako je. Pa eto, ova deluje iznutra, ova od spolja, ne znam da li se Ana nešto preterano i oglašava - nadovezao se Matijević.

- Ja koliko sam upoznata da je tužila, sad koga je tužila i šta će tu da bude, ne znam iskreno da ti kažem jer, koliko sam upoznata, ne pojavljuje se u medijima i ne želi da daje nikakve izjave, ali dosta stvari je izneseno na njen račun, gde zaista postoje dokazi da je pričala neke stvari u tim glasovnim porukama i pisala i uradila - istakla je voditeljka.

- Svakako ne podržavam to što rade obe, mislim, jako se znate, kume ste... Prijatelji ste bili veliki u dobru i u zlu dugo godina i onda dolazite, ti dolažiš na TV, prićaš neke stvari i ova od spolja, vamo-tamo. Rešite to u četiri oka, kad bude vremena za to i to je to - zaključio je Matijević. 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Mateja Matijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading