"KAČAVENDA JE NAJVEĆE ZLO, ISKORISTILA JE ZVEZDANA" Surova ISTINA o Ani i Mileni isplivala na videlo, bivši zadrugar RASKRINKAO aferu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika TV vam donosi novu epizodu ,,Porodice Elitnih", bivši zadrugar žestoko udario na Milenu Kačavendu i Aneli Ahmić!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšeg zadrugara Đoleta Kralja, koji je odlučio da progovori u ime naroda. Naime, Đole je ovog puta bez dlake na jeziku, kako samo on to zna, prokomentarisao najgledaniji rijaliti ,,Elita 7". 

Đole je odmah izneo mišljenje o Mileni Kačavendi i Aneli Ahmić, za koje nije imao lepe reči:

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Đole Kralj

- Aneli i Kačavenda mi se ne sviđaju, to su dve jake zmijurine, lažni glumci. Ceo svet ih pljuje, jako su ozloglašeni, Aneli koja je smišljala priču, đubre od žene, uništila je Staniji život, da bi se domogla rijalitija - rekao je Đole u emisiji ,Porodice Elitnih", pa dodao:

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, Pixabay.com

Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Janjuš

 

- Ja sam pročitao da se bavila raznih stvarima, a ima ćerku, ulazi kao jagnje nevino, a zmijurina ogromna. Takoreći, znam dosta o tome, baš mi je žao Stanije što sve preživljava. Ona je bila spremno, čak i napisan scenario, vidi se da glumi.

- Kačavenda i ja nismo imali sukob, ali je iskoristila dobru priču sa Anom Ćurčić, kumom, lažnom kumom. Zaista je iskoristila na loš način, ali i Ana je iskoristila sa Zvezdanom. Ljudi su to prepoznali, pa su glasali, pa na kraju nije pobedila, zlo nikada ne pobeđuje, nego dobro - govori Đole u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje:

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages, Shutterstock

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

- Milena je zlo, ogromno zlo! Kao hobotnica kada pusti pipke, ima svoje keriće, ali ne može ona dugo da opstane, jedino ako nastavi da seje svoje zlo po kući. Pogled njen, gluma, kada je ušla, sa svima je bila dobra, kada je bila vođa, pokazala je veštačke zube koje ima. Maske padaju, ne možeš u rijalitiju da glumiš, moraš da posle 4, 5 meseci da pokažeš ko si.

Međutim, to nije sve, Đole je otkrio i istinu o Urošu Staniću, kao i mnogim drugim takmičarima, a celu emisiju pogledajte na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading