UČESNIK ELITE IZGUBIO DETE: U programu uživo otkriveni potresni detalji!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani sinoć je govorio o vanmateričnoj trudnoći svoje bivše devojke, Mirele Kemez.

UČESNIK ELITE IZGUBIO DETE: U programu uživo otkriveni potresni detalji!

Foto: Shutterstock

Adam Đogani, učesnik rijaliti programa Elite, sinoć je govorio o detaljima o vanmateričnoj trudnoći svoje bivše partnerke Mirele Kemez, koja je inače sestra Milice Kemez. Đogani je istakao da je bio uz nju tokom celog procesa, iako je ona u početku odbijala njegovu podršku.

- Mirela nije želela da bude uz nju tokom vanmaterične trudnoće, jer je smatrala da je to za nju neugodno. Ja sam bio uz nju, iako smo u to vreme imali jako loš odnos. Bilo je planirano da se trudnoća završi injekcijom, ali je na kraju ipak morala da se obavi operacija - rekao je Đogani.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Adam Đogani Nominacije

On je istakao da je Mirela bila veoma nervozna i osetljiva u tom periodu, te da je razumeo njenu reakciju kada je saznao da je on prisutan u bolnici tokom prvog pregleda kod ginekologa, iako je ona tražila da ne dolazi.


- Kada sam otišao u bolnicu, Mirela je napravila haos, jer je bila iznenađena mojim dolaskom. Iako smo se posvađali zbog toga, mislim da bi isti takav haos bio i tokom same operacije. Ipak, priznao sam joj da sam bio tu, iako je to bilo protiv njenih želja. Zamerila mi je, ali mi je rekla da sam trebao da joj se javim - ispričao je Đogani.

On je istakao da je bio spreman da joj pruži svu finansijsku i emocionalnu podršku koja joj je bila potrebna, ali da je izabrao da je ne iritira svojim prisustvom. Na kraju, Mirela mu je oprostila i zahvalila na brizi.
Republika

Foto: Printscreen Pink tv, Republika

Adam Đogani i Mirela Kemez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading