ELITA IMA NOVI LJUBAVNI PAR: Dogovor je pao, od danas je ZVANIČNO!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani i Helena Foks dogovorili su se da uđu u ljubavni odnos.

ELITA IMA NOVI LJUBAVNI PAR: Dogovor je pao, od danas je ZVANIČNO!

Foto: Ilustracija

Adam Đogani pre samo sedam dana ušao je u rijaliti "Elita", a već je pomutio um nekim devojkama. Iako je prvu noć napravio haos u vezi Milice Veličković i Bore Terzića, brzo je našao novu zanimaciju i uplovio je u druženje sa Marijanom Špirić. Međutim, to nije dugo potrajalo, pa se on prešaltao na Helenu Foks, što je Marijanu potreslo i juče je ceo dan ronila suze, o čemu je pričala u emisiji "Pitanja novinara". 

- Meni se Adam svideo, a ja sam bila u fazi loše, išlo mi se kući, a on mi se našao, i baš mi se dopao. On je meni delovao super, ali sada razmišljam da je on krenuo sa mnom u priču da bi se sklonio od Milice i Terze. On se sada zbližio sa Helenom, ja sam se oseetila izdano i sa njene i sa njegove strane, a sada da li su oni u vezi, ja im želim svu sreću - rekla je Marijana. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Adam Đogani i Marijana Špirić

- Ja sam se razočarao u njeno ponašanje, ja nema više živaca za to. Nije ona za mene i to je to - poručio je Đogani. 

Adam se nakon emisije osamio sa Helenom gde su napravili dogovor o svom odnosu, a ona mu je jasno dala do znanja da neke stvari kod nje ne prolaze. 

- Ja sam normalna osoba, mogu da budem sa tobom prijatelj do kraja životam ja kontrolišem svoje emocije, a ako vidi da mogu da te volim, ali ako si ti loš po mene, pa ćao. Znači to je to, u vezi smo - poručila je Helena. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Adam Đogani i Helena Foks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading