MILICA VESELINOVIĆ POTVRDILA ULAZAK U ELITU: Ima novog dečka, a ide da se suoči sa Mensurom - sprema mu PAKAO!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku progovorila o gorućim temama pred ulazak u rijaliti i priznala da je trenutno srećna u ljubavi.

MILICA VESELINOVIĆ POTVRDILA ULAZAK U ELITU: Ima novog dečka, a ide da se suoči sa Mensurom - sprema mu PAKAO!

Foto: ATA Images, Shutterstock, RTV Pink Printscreen

Nakon saznanja da će Milica Veselinović uskoro postati deo "Elite" pozvali smo je, kako bismo od nje saznali da li su glasine tačne. Ona je za Republiku potvrdila da je dobila ponudu za rijaliti, ali da nije želela od samog početka da se useli u Belu kuću. 

- Što se tiče mog ulaska dobila sam ponudu, o tome sam otvoreno pričala, odbila sam da uđem od početka - rekla je Milica. 

Mi smo je nakon toga upitali da prokomentariše svog bivšeg dečka, Mensura Ajdarpašića, za kojeg mnogi kažu da se nije snašao ove sezone i deluje da u rijalitiju ne ume da funkcioniše bez devojke. 

- Meni je generalno jedini cilj da pokažem da mogu da se suočim sa njim i stanem ispred njega jer je istina ono što ja pričam. To da li on funkcioniše sa ili bez devojke me ne zanima, jer ja neću više ničije honorare zarađivati. Svi su se trudili da mene ponize kako sam nebitna bez njega, no ispalo je obrnuto, mimo mojih grešaka ljudima sam zanimljiva, vole moj humor, ironiju i imitacije - objašnjavala je Veselinovićeva. 

Republika

Foto: ATA Images

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić Elita

U jednom od svojih prethodnih oglašavanja za medije nije imala lepe reči o Teodori Balzak, dok su je povezivali sa Mensurom, a mi smo je upitali šta misli o vezi bivše robijašice i Nikole Bukilića, koja je jako turbulentna. 

- Kapiram da imaju podršku jer dosta ljudi voli parove, ali oboje su gledali rijaliti drame i haos... Oni su meni isti - poručila je Milica. 

Veselinovićeva je pre neki dan na svom Instagram profilu okačila sliku sa misterioznim dečkom u zamagljenom ogledalu, a mi smo je pitali da nam otkrije više detalja o njemu. 

- Što se tiče mog storija previše sam šansi davala lažovima, neko ko me poštuje zaslužuje da bude pored mene, pa neka shvati ko kako želi - zaključila je Milica Veselinović za Republiku. 

Republika

Foto: Instagram.com/milica_veselinovic_official

Milica Veselinović novi dečko Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading