OVO JE BOLEST TEODORE RADOJIČIĆ, O KOJOJ NE PRIČA U ELITI: Ima TEŠKE POSLEDICE, lekari joj se borili za život!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radojičić ima bolest, koju mora da izleči!

OVO JE BOLEST TEODORE RADOJIČIĆ, O KOJOJ NE PRIČA U ELITI: Ima TEŠKE POSLEDICE, lekari joj se borili za život!

Foto: printscreen/RTVPink

Aktuelna učesnica najgledanijeg rijaliti programa ,,Elita 7" Teodora Radojičić navodno krije bolest koju joj je izazvala opasna bakterija koja napada njen organizam. Lekari su joj rekli da ako se hitno ne izleči da postoji velika šansa da neće moći da zatrudni u budućnosti.

Međutim, niko ne zna tačno o kojoj bakteriji je reč iako je išla na sva moguća ispitivanja.

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojičić

 

– Teodora ima zdravstveni problem, malo ko zna za to, ne voli da priča o tome, lai je njen problem imunitet, na sve načine mora da ga održava jer čim joj malo padne, postoji neka bakterija koja joj napada organizam. Dok je bila u Beču u zatvoru njoj se taj problem javio, iako je išla na sva moguća ispitivanja niko joj nije dao konkretan odgovor o čemu se radi, i koja je tačno bakterija u pitanju. Nema čak ni adekvatnu terapiju, kada se desi da joj se naruši imuno sistem, obično je svaki dan na infuzijama i daju joj neke injekcije koje pobeđuju bakteriju. Doktori su joj rekli da će biti teško da ostane u drugom stanju, tačnije da održi trudnoću.

- Njoj imunitet mora da bude na najvišem nivou kako bi mogla da iznese trudnoću. Nju je to jako uplašilo-  kaže Balzakova drugarica za Paparazzo i dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Radojičić

 

Rekla mi je da će u rijalitiju da čini sve da joj imunitet bude okej, i njima je tamo u produkciji dala izveštaj i uputila ih šta joj se dešava, a čim se završi njeno učešće ići će u kliniku u Cirih gde su navodno najbolji ti testovi koji se rade na retke bakterije. Hoće ad se pozabavi time i reši tu situaciju, da dobije adekvatnu terapiju. Mora da je sve to i zaradila u zatvoru dok je bila”, završava Teodorina drugarica za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading