EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ AUSTRIJSKOG ZATVORA! Ovako je Teodora Balzak provodila vreme u ĆELIJI! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zadruga

03.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi ekskluzivni materijal iz austrijskog zatvora, u kom je Teodora provela tri godine!

Teodora Balzak, starleta i aktuelna učesnica "Elite", uhapšena je u decembru 2020. godine u Austriji, gde je osuđena pred Višim regionalnim sudom u Beču na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heorina. Uhapšena je kad se preselila u Beč zbog momka koji je tada bio u zatvoru, a u šverc heroina navodno se upustila "iz ljubavi prema dečku".

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Balzak u austrijskom zatvoru

Teodora je puštena u martu ove godine iz zatvora, a u septembru se uselila u Belu kuću. Republika vam donosi ekskluzivne snime iz austrijskog zatvora.

Teodora je bila zatvorena u sobi, u kojoj je imala knjige i radni sto. Čitala je mnogo knjiga, ali i vežbala i radila vredno na svom telu, što se može videti na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Balzak u austrijskom zatvoru

- Dečko je bio u zatvoru dok smo se muvali. Srce mi se slomilo zbog njega jer je bio u zatvoru, on je bio izuzetak. U njemu sam se pronašla. Čudna je jako priča. Prvi put sam ga videla na sudu. Nije mi žao što sam bila u vezi sa njim, duše su nam se povezale. Međutim, ubrzo je počeo da me guši. Bila je ljubomora. Počeo je da preti da će se ubiti, i ja sam otišla kod njega u Beč. Meni su trojica partnera preminula, jedan nesrećnim slučajem, dvojica su ubijena. I nisam želela da ga nosim na duši. Nisam mogla više da budem sa njim. Međutim, na kraju sam ipak otišla u Beč kako bih ga posećivala u zatvoru. Rekao mi je da mogu da dođu i mene da uhapse. Rekao mi da se sklonim iz stana. Ja sam toliko sluđena bila... Nije mi se javljao na telefon - otkrila je Teodora u jednoj emisiji.

Ona je trenutno u turbulentnoj vezi sa Nikolom Bukilićem, a nedavno je pokušala da pobegne iz "Elite", ali ju je on sprečio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Bukilić i Teodora Balzak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading