PRIZNAO DA LI KRIJE SINA! Marko Marković otkrio ko je dečak sa kojim ga viđaju po Podgorici: Mnogo ga volim!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar odgovorio na glasine koje kruže Podgoricom!

PRIZNAO DA LI KRIJE SINA! Marko Marković otkrio ko je dečak sa kojim ga viđaju po Podgorici: Mnogo ga volim!

Foto: Republika.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Bivšeg zadrugara Marka Markovića je pre nekoliko dana paparaco portala Republika uslikao kako šeta sa jednim dečakom po tržnom centru u Podgorici, a nekoliko radnika nam je ispričalo da se po glavnom gradu Crne Gore priča da je Marko nedavno saznao da ima dete i da ga često viđaju sa njim.

Iako prvenstveno nije odgovarao na poruke, Marko se oglasio za naš portal, jer je želeo da demantuje podgoričke glasine.

Republika

Foto: Republika.rs

Marko Marković, paparaco

- Video sam da ste me uhvatili sa detetom, ali nije istina to što se priča po Podgorici da imam sina. Ne bih krio da imam dete, svako ko je roditelj kaže da je to nešto najlepše. Nisam roditelj još, ali Bože zdravlja biće i to kad dođe vreme za tako nešto. Ne bih krio nikada da imam dete - započeo je Marko, pa dodao:

- Što se deteta tiče, to je sin moje najbolje drugarice, ujedno i koleginice, kog često vodim u školu, šetnju. Dete koje mnogo volim. I gledam kako to izgled kad zaista budem roditelj - ispričao je Marković za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Podsetimo, tada nam je radnica iz jedne prodavnice ispričala šta se priča po Podgorici.

Marka stalno viđamo sa tim dečakom. Vodi ga u kupovinu, redovno ga vodi u obližnju školu i priča se po gradu da je to njegov sin, kog krije od javnosti. Imao je pre Stanije devojku koju je ludo voleo, koja je zatrudnela i rodila sina. Valjda je tek skoro saznao da je to njegovo dete i odlučio je da mu se potpuno posveti - otkrila nam je jedna radnica u tržnom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Toblerona

09.11.2023 14:55

Čuva dvoje dece. Nema džaba stan u Podgorici.