"SA STANIJOM NE BIH BIO NI DAN": Marko Marković konačno RAZVEZAO JEZIK - udario nikad žešće na bivšu!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković ocrnio starletu, pa priznao da je on nju ostavio!

"SA STANIJOM NE BIH BIO NI DAN": Marko Marković konačno RAZVEZAO JEZIK - udario nikad žešće na bivšu!

Foto: Privatna arhiva

Stanija i Marko

Žana Đorđević se nedavno uselila u Belu kuću, a mnogima je i dalje nejasan njen odnos sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem. Oni su tokom "Zadruge 6" i nakon izlaska iz rijalitija bili u "vezi bez veze", a ovih dana su se proširile glasine da je on prekinuo ovaj odnos kako bi se pomirio sa Stanijom Dobrojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija i Marko

- Kao što sam govorio već, da sam hteo da se pomirim, pomirio bih se odavno. Nekad čovek neke stvari kad pusti i kad se vodi onako srcem, emocijom, ne primećuje. Ali, kad je prošlo neko vreme, shvatio sam da sa ovom pameću ne bih bio u tom odnosu ne jedan dan, nego jedan sat, a kamoli tri godine, nego čovek uči dok je živ. I to da je mene neko ostavio i to je smejurija, al' ajde ako joj to hrani ego neka bude - započeo je Marko.

Marka su često optuživali da je sa devojkama koje mogu da ga izdržavaju i da traži samo situirane žene.

- Ja ne tražim nikoga, već se jednostavno desi ili ne desi ili mi se neko svidi ili ne. Apsolutno mi je nebitno ima li ta osoba milione ili nema ništa, to materijalno me ne zanima, ako žargonski rečeno ne "klikne" i ne rodi se emocija, prosto ne mogu da budem s nekim. Pa s obzirom da poslom kojim sam se bavio, a to je tad najviše bio modeling i razno razna snimanja, ona je bila protivnik toga i još mnogih stvari kojima sam hteo da se bavim, onda je to trebalo nadoknaditi, a ne da sad priča kako me izdržavala, jer od svoje osamnaeste godine zarađujem sam za sebe. Ja se sad bunim protiv nečega što oćeš ti da radiš, okej ja se bunim, onda ću ja da ti to nadomestim na neki način. Od mene je imala, kao i svaka moja devojka podršku za sve što je htela da radi, dok sa druge strane nije bilo tako. Tako da sam shvatio da sam tri godine bio u pogrešnom odnosu - ispričao je Marković za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Marko i Žana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milica

02.11.2023 22:57

Došlo je vreme da Stanija kaže i pokaže prave razloge raskida Prvo, tražila mu je poslove manekena jer je samo to hteo da radi ali ga nisu hteli jer su rekli da ima lepših i zgodnijih. Sram ga bilo kako kaže, pa platila mu školovanje koje je hteo. Raskinuli su jer je muškarcima slao svoje nage fotografije i još po nešto. On je ljudski otpad.

Martin

03.11.2023 10:55

Sve što je rekao za Staniju laže. Sklon sam da verujem svemu što je rekao Asmin. Nadam se da će njena podrška koja ima sve o njihovom odnosu da iznese istinu. Čekamo....