ELITNA TROJKA SA VODITELJIMA PINKA: Zgodna takmičarka RASKRINKANA, dečko će joj poludeti zbog ORGIJANJA!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicu "Elite" raskrinkao prijatelj voditelja Pinka, koji je i sam učestvovao u grupnim akcijama!

ELITNA TROJKA SA VODITELJIMA PINKA: Zgodna takmičarka RASKRINKANA, dečko će joj poludeti zbog ORGIJANJA!

Foto: Shutterstock, printscreen/Google Street View

Takmičarka "Elite" Milica Veličković imala je trojku sa voditeljima Borom Santanom i Filipom Đukićem, saznaje "Pink.rs". Kako navodi izvor blizak Đukiću, koji je i sam učestvovao u ovom akcijama, on je u svom stanu na Novom Beogradu nekoliko puta organizovao grupna druženja, a aktivno učešće uzela je i Milica posle završetka "Zadruge 5".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Veličković

- To vam je provereno tako, sto odsto. Milica tada nije bila poznata, ali je bila opsednuta "Zadrugom", učesnicima, rijalitijem, generalno. Sve je znala, pratila, ubacila se u to društvo i pozvali su je jedno veče da dođe na zezanje, oberučke je prihvatila i bilo je baš svačega - počinje priču izvor za "Pink.rs" i nastavlja:

- Bila je iste večeri intimna i sa Filipom i sa Borom. Milica je došla tu s nekoliko drugarica, ova dvojica su bili s nekim ortacima i svi su se redom samo smenjivali, ma, prave bahanalije, orgije! Milica je čak, kao, s Filipom i u nekoj vezi tajnoj bila nešto kratko, ili je ona umislila da je to veza, to već ne znam... A s Borom se samo k*esnula te noći, kao i s ostalima. Bio je te večeri tu i jedan poznati pevač-reper, ali mu neću otkrivati ime. Pa, šta da vam kažem, kad je čak tad bila intimna i sa Deniz Dejm! Svašta su radile, animirale momke tu, pa se opet svi menjali. Onaj Terza ima da poludi, pazite šta vam kažem, samo da sazna ovo. Ionako je tamo u "Eliti" non-stop vređa da je devojka za aftere, da on zna šta joj rade u pola 6 ujutru, da nema ko je nije...

Ova informacija će zasigurno izludeti njenog dečka Borislava Terzića Terzu, koji joj svakodnevno pravi ljubomorne scene zbog Adama Đoganija.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Bora Santana i Filip Đukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading