MARKO MARKOVIĆ KRIJE SINA: Šok nad šokovima, uhvatili smo bivšeg zadrugara na delu! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

31.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg zadrugara smo uslikali kad se najmanje nadao, ovo je krio od domaće javnosti!

MARKO MARKOVIĆ KRIJE SINA: Šok nad šokovima, uhvatili smo bivšeg zadrugara na delu! (PAPARACO)

Foto: ATAImages, Shutterstock

Bivši zadrugar Marko Marković ponovo je u centru pažnje domaće javnosti. Njegova bivša Žana Omnia nedavno je ušla u "Elitu" i govorila o njihovom odnosu i promeni profesije, a svi i dalje bruje o njegovom javnom ratu sa nekadašnjom devojkom Stanijom Dobrojević i Asminom Durdžićem. Paparaco našeg portala uhvatio ga je u Podgorici, a prizor nas je šokirao.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Marković

Naime, Markovića smo uslikali u jednom poznatom tržnom centru, gde je nepoznatog dečaka vodio u kupovinu. Porazgovarali smo sa ljudima koji su se našli u ovom prostoru i saznali ono o čemu bruji cela Podgorica.

- Marka stalno viđamo sa tim dečakom. Vodi ga u kupovinu, redovno ga vodi u obližnju školu i priča se po gradu da je to njegov sin, kog krije od javnosti. Imao je pre Stanije devojku koju je ludo voleo, koja je zatrudnela i rodila sina. Valjda je tek skoro saznao da je to njegovo dete i odlučio je da mu se potpuno posveti - otkrila nam je jedna radnica u tržnom centru.

Više osoba nam je potvrdilo da se po gradu priča da je Marko nedavno saznao da ima sina, a bivšeg zadrugara smo pokušali da kontaktiramo, ali nije odgovorio na naše poruke.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević i Marko Marković

Pre dve godine, dok su Stanija i Marko bili u vezi, starleta je pričala o tome da planiraju da da se ostvare u ulozi roditelja.

- S*ksualni život mi je super! Vidi se na meni, sve vreme sam nasmejana! Da je drugačije, bila bih namrštena. Marko i ja ne koristimo nikakva pomagala, nisu nam potrebna! Čim se uselimo u moj novi stan, pravićemo bebu. Marko hoće petoro dece, a ja bih troje. Ne plašim se trudnoće ni porođaja. Pa šta ako se ugojim. Ne zanima me svadba, već da prvo dobijem dete. Brak može tek kada se ostvarim kao majka - pohvalila se Stanija tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading