MARKO MARKOVIĆ NE PUŠTA ELEKTRU NIGDE SAMU: Ponovo smo ih zatekli zajedno, bivši zadrugar se ne odvaja od nje! (VIDEO)

Autor: G. D. / A. N.

Zadruga

08.10.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ponovo uhvaćem u društvu pevačice na aerodromu u Crnoj Gori.

Bivši zadrugar i model Marko Marković je krajem avgusta otputovao u Berlin i to kod popularne pevačice Elektre Elit. Marko je tumačio glavnu ulogu u njenom spotu za pesmu "Penal", a mnogi su se zapitali i da li se između njih dvoje nešto dešava, kako joj je na jednom snimku izjavio ljubav uz pesmu "Dobro jutro, moja voljena".

Pre par dana Elektru i Marka je paparaco našeg portala zatekao na aerodromu u Podgorici. Elektra je sletela, a Marković ju je sačekao i njih dvoje su se izgrlili i izljubili pred svima.

Republika

Foto: Republika

Marko Marković i Elektra Elite

Ona je provela nekoliko dana u Podgorici, gde je provodila vreme sa bivšim zadrugarem, a danas smo je ponovo zatekli na istom mestu. 

Naime, Elektru smo uslikali kako šeta aerodromom u Podgorici, u dugačkoj haljini koja je imala duboki dekolte i njene grudi bacala u prvi plan. Elektra je nosila velike sunčane naočare koje su joj prekrivala pola lica, ali joj se sve vreme video osmeh i da je sjasno raspoložena. 

Sa njom je i sad bio Marko Marković, koji ju je sve vreme pratio, a nakon toga smo ih zatekli kako zajedno sede u kafiću, sa društvom. 

Slike požete pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta, a video-snimak na početku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milivoje

09.10.2023 02:21

Ova Elektra je vremesna zena(55-60),godina starosti.Ali momak iz Crne Gore,voli da je pozamasna pa kako god.Bolje mu je i to nego da se dohvatio psiho mixy.Sa srecom

Zoran

10.10.2023 22:04

Dve pevačice.....o Bože, sačuvaj nam pamet.