UČESNIK ELITE IMA TUMOR: Zbog terapije se odrekao POROKA, ovo mu je jedina ŽELJA!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgaj mašta da jednog dana postane otac.

UČESNIK ELITE IMA TUMOR: Zbog terapije se odrekao POROKA, ovo mu je jedina ŽELJA!

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Požgaj iznenadio je sve u "Eliti" jer je povučen i ne ističe se uopšte, iako jenajavljivao da će da napravi haos u rijalitiju. Kako prenosi Star, bivši političar prošao je kroz težak period i o tome ne voli da govori kako ne bi ispao žrtva. Naime, on je već nekoliko godina u braku sa Ivanom i cilj mu je da dobije bebu, međutim njemu su sve lađe potonule pre pet godina kada je saznao da ima rak testisa. Požgaj je tada uspešno operisan, ali mu je to zakomplikovalo proces da prirodnim putem dobije dete. Jedan od razloga njegovog ulaska u "Elitu" jeste da zaradi novac i da sa suprugom ode u najskuplju kliniku za veštačku oplodnju. 

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Požgaj

- Požgaj je drugi čovek otkako se operisao, tačnije otkad je saznao od čega boluje. To je bio veliki šok za njega jer se uplašio da će umreti. Kad su mu saopštili dijagnozu pao je psihički jer ni u snu nije verovao da to može da mu se desi. srećom, on je uspešno operisan, ali to mu i dalje pravi probleme, rekli su mu da će teže njegova žena ostati trudna prirodnim putem i da će morati da idu na veštačku oplodnu. Ja ne znam da li ste primetili, ali se on i fizički dosta promenio u sebi se mnogo jede, brine i nervira. Najveća želja mu je da sa Ivanom dobije dete i da se ostvari kao otac, tada bi bio potpuno miran. Redovno ide na sve kontrole i baš je posvećen zdravlju. On je pre voleo da popije alkohol i to poprilično, a sada pije neke terapije i vidim da je skroz batalio žestinu. Opametila ga je bolest i promenila mu je način razmišjanja - rekao je za Star Požgajov prijtelj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading