POSLUŠAJTE KAKO LAKIĆ URNIŠE ANU ĆURČIĆ: Ivan Marinković obelodanio dokaze, izašlo sve CRNO NA BELO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar započeo nikad brutalnije raskrinkavanje.

 

 

Ivan Marinković prvi put je u razgovoru za Republiku govorio je o aferi Ane Ćurčić i Nikole Lakića kad nam je rekao da ima dokaze da su njih dvoje bili intimni i da mu je tadašnji prijatelj sve priznao, pa mu nije bilo jasno iz kog razloga ćuti kad se ta tema pokrene u "Eliti" i štiti Anu. 

Ivan je odlučio da počne sa iznošenjem dokaza pa je danas podelio glasovnu poruku koju je dobio od Lakića, gde on priča o detaljima

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Nikola Lakić i Ivan Marinković

- Imam glasovne poruke i poruke gde ona kaže: "Kakva Luna, kakva Kija i Sloba, znaš koja je moja priča, ovi bi pali u zaborav." Šta da pričam? Kad bih ja dao prepisku, nema dalje. Ona bi da bude žrtva, željna je medijske pažnje i da bude popularna. Kompleksi što se ova mlađa spanđala sa njenim mužem, kockarka, sve to kad bih nabio na nos, ne bi znala gde bije. Super što je Ivan tako rekao. Upoznao sam je na ruletu, pa je igrala z nas, pa mene vodila u inostranstvo preko jednog lika. Nije vredna tih para da iznese priču kako bi trebala bar da odglumi  i bude žrtva - govori Nikola u porukama koje je Ivan obelodanio. 

Na početku ovog teksta možete poslušati video u kojem Lakić govori o Ani Ćurčić. 

Republika

Foto: ATA Images

Nikola Lakić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mila

26.10.2023 15:44

I sad bi mi trebali da cerujemo ovoj dvojici lsziva koji idecu rođenu prodaju za rialiti. Isti su i Lakic i Ivan. Dva jadova bez stida i srama.