ELITNA UŽIVO POKAZALA POLNI ORGAN! Lepi Mića samo što se nije ONESVESTIO, proglasili ga HOMOFOBOM!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač šokiran ponašanjem svoje mlađe cimerke, ušao u žestok sukob!

ELITNA UŽIVO POKAZALA POLNI ORGAN! Lepi Mića samo što se nije ONESVESTIO, proglasili ga HOMOFOBOM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Lepi Mića

Sinoć su se u "Eliti" održale nominacije, a učesnici ovog rijalitija dobili su priliku da biraju između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, potrčaka Nenada Macanovića Bebice. Reč je u jednom trenutku dobio Lepi Mića, koji je priznao koliko je razočaran u takmičarke.

- Ova nominacija je interesantna, jer njih dve potiču iz mesta na koja sam ja ponosan, Orašac i Aranđelovac. Prema Anđeli sam bio kao otac, šta god da je trebalo, bio sam tu za nju. Ona je meni vratila to na najbezobrazniji način, vodila je Slađine bitke i sada je došla da je svi gledaju kroz Slađu, da je njen potrčko, njena dvojnica i da izađe na binu na "Elitoviziji" i pokaže ono što je pokazala. Devojka koja se bavi animacijom dece, pokaže pi**u na bini, to je lakrdija! Draga Anđela, javni život je mnogo zaje**n... Mislim da ništa nisi pokazala, pokazala si jedno poltronstvo i da si drčna. Nije odgovor da se uđe u neku svađu, nego da svojim odnosom prema okruženju da pokažeš da dolaziš iz čestite porodice - pričao je Mića, te je nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nominacija Lepog Miće

- Ako ti je majka rekla da su ovde aždaje, treba da budeš aždaja koja će sve da ih pojede, a tebe je aždaja pojela. Ti si najgora, sine! Tebe ovde vežu za dva dana za najpodlije psovke koje si rekla Aneli i Janjušu, je l' to radi devojka koja se bavi animacijom dece?! Ona upravo pokazuje koliko je izgubila osećaj za realnošću... Ona je neko ko pokazuje pi**u na bini, a vaspitava decu, kao: "Ringe, ringe, raja...", a ovamo pi**u pokazuje. Ti imaš glavu lisice, lisica je inteligentna, a ti si loša kopija lisice! Neću dalje da te diram, bilo bi ti jako bolno, ovo ti je jedna vaspitna mera. Da bi Slađi pop**ila ku**c, rekla meni: "Šta imaš protiv Slađe?" - rekao je Mića o Anđeli, te je prešao na Bojanu:

- Ja Bojanu zovem harambaša. Poštujem kada neko kaže ono što misli u tom trenutku, makar to bila najgora psovka. Ona ima svoje društvo koje ona brani, ona me ne voli nimalo, iritiram je šta god kažem. Ne može očima da me gleda. Oni su pijuni Miljane Kulić. Ne vole se oni što se vole, nego se vole jer ne vole Bebicu... Šaljem Bojanu, ostavljam Anđelu - rekao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nominacija Lepog Miće

- Mene zabole ku**c da ti ja podilazim, od mene poštovanje nećeš imati. Ti si homofob, šta je problem - rekla je Bojana.

- E ovo je ta Bojana, kako doktor to izvuče... Čim joj kažeš šta misliš... Matora je moja sestra! Ovo je taj kvarnjak. Ovo je đubre od čoveka i džukela, pop**i mi ku**c lažna lezbijko. Izvadi ku**c muškarčino, pop**iš ku**c homofobu - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

22.10.2023 14:13

Nije mi jasno kako Mitrovići tolerišu ponašanje,ometanje emisija,psovke, uvrede ovog frfljavog miću. Da to neko drugi radi popio bi debelu kaznu! Jedino razumno mišljenje je da on lično pronalazi i dovodi neke takmičarke, takmičare! Ima i on ćerku "dr". Kako bi on reagovao da se i njoj neko ovako obraća? Ali isto tako ne razumem ni roditelje koji ne odreaguju na njega, bilo kako, tužbom, razgovorom...?!? Smrad od osobe, jer ga nemogu nazvati čovekom, jer to čovek nije. "ČOVEK, KAKO TO GORDO ZVUČI"!!!!