BEBICI PROPAO PLAN: Otkriveno ko večeras NAPUŠTA Elitu!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odabrani takmičari, učesnici "Elite" i publika nominovali troje takmičara za izbacivanje!

BEBICI PROPAO PLAN: Otkriveno ko večeras NAPUŠTA Elitu!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Voditeljka Ana Radulović sinoć je ušla u Belu kuću, kako bi se odigrale još jedne nominacije. Odabrani takmičari "Elite" ove nedelje su nominovali Irinu 2Hot, dok su se ostali učesnici opredelili za Anđelu Šparavalo, koja je bila potrčko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Radulović

Voditeljka je potom podigla troje takmičara koji su ove nedelje dobili najmanje glasova publike, a to su bili Tijana Dimitrijević, Tamara Božović i Bogdan Ilić, poznatiji kao Kibo.

Radulovićka je potom saopštila da je Bogdan treći nominovani takmičar i da će se večeras boriti za opstanak sa Irinom i Anđelom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari "Elite" koji su bili ugroženi i nominovani učesnici

Podsetimo, prošle nedelje je "Elitu" napustio Manuel Marušić, koji je na mesto vođe postavio Nenada Macanovića Bebicu. Macanović je za svoja dva potrčka odabrao Anđelu i Bojanu Pavlović, a učesnici su odlučili da većinom glasova nomiju Šparavalo, sa kojom su imali žestoke sukobe, dok se Bebica nadao da će zapržiti čorbu Pavlovićevoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading