OTKRIVAMO: Ovo je muškarac koji je RAZLUPAO Pinkova vozila zbog Baneta Đokića?

Autor:

Zadruga

22.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O skandalu ispred Pinkove zgrade bruji ceo region, a sada su isplivale nove informacije!

OTKRIVAMO: Ovo je muškarac koji je RAZLUPAO Pinkova vozila zbog Baneta Đokića?

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen/Google Map

Sinoć je naglo prekinuta emisija "Pitam za druga", koju je vodila Dalila Dragojević. Voditeljka je saopštila publici da je momak sa inicijalima V.M. upao na privatni posed televizije Pink tako što je preskočio ogradu, razlupao automobil Baneta Đokića, koji je bio njen gost, ali i više vozila televizije Pink. Dalila je istakla da je ovo Banetov poznanik, kao i da je policija reagovala i da je sproveden sa lisicama, a da je Bane morao da da izjavu, nakon čega se vratio u emisiju.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević u "Pitam za druga"

Kako pojedini poznavaoci rijalitija "Zadruga" tvrde na društvenim mrežama, V.M. je izvesni snimatelj Vukašin Mijatović, za koga dalje navode da je Banetov bivši dečko.

Republika

Foto: instagram.com/opasna_ujedam_official

Objava stranice "Opasna ujedam"

Oni su na društvenoj mreži Instagram objavili stori, gde se vidi nekoliko njihovih interakcija na mrežama, a potom objavili njegovu fotografiju sa društvene mreže LinkedIn.

- Bane Đokić bolje da je vodio računa ko njega trpa, a ne ko se trpa u etno-selu, sada mu ne bi bio razlupan auto. Pazi s kim spavaš - napisali su oni.

Republika

Foto: instagram.com/opasna_ujedam_official, LinkedIn.com/Printscreen

Objava stranice "Opasna ujedam"

Podsetimo, Bane se nakon skandala vratio u emisiju, gde se slomio.

- Vilica mi je ukočena i istraummiran sam. Vratio sam se u emisiju iz zahvalnosti prema čelnicima ove televizije i tebi. Loše se osećam, auto mi je uništen. Žao mi je što je osoba ukrala moj rezervni ključ, uradila ovo na televiziji. Nek smo svi živi i zdravi, pusti auto, ali šokiran sam, odakle smelosti da tako nešto uradiš. Naduvao je tri promila alkohola u krvi, odvezen je na VMA... Rekao sam ti na početku emisije mogu da očekujem svašta, nije on naivan, spreman je na sve i svašta i čovek koji. Da li je on prezaljubljen, preemotivan ili bolesno ljubomoran, ne znam, ne znam gde živim... Ne mogu da verujem, stvarno - rekao je Bane.

Pisao mi je poruke, slikao mi ulaz televizije, rekao mi je da će večeras da me proslavi u emisiji... Rekao mi je da neću proći, slikao je vrata dok sam sedeo u emisiji - rekao je Đokić.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bane Đokić nakon skandala

 

- Ovo je jedna vrsta proganjanja. Ti znaš da je on išao u neku emisiju i svašta nešto pričao o meni, ali je on mene unakazio tom emisiju, povredio mi ugled. Poslao sam imejl toj televiziji da to nije lepo, ali sam to i zaboravio, jer on pije svakodnevno i nisam shvatao to za ozbiljno. On mi je lupao na vrata gde mi žive majka i sestra. Imam video snimke kada mi je dolazio kući. Trenutno osećam sramotu - rekao je Bane, koji je briznuo u plač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading