SKANDAL ISPRED PINKA! Bivšem zadrugaru UNIŠTEN automobil, policija hitno reagovala - emisija PREKINUTA!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka saopštila publici da je došlo do nezapamćenog skandala ispred zgrade televizije Pink!

SKANDAL ISPRED PINKA! Bivšem zadrugaru UNIŠTEN automobil, policija hitno reagovala - emisija PREKINUTA!

Foto: Google maps/Printscreen

Voditeljka Dalila Dragojević sinoć je u emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšeg zadrugara Baneta Đokića, rođaka Ane Ćurčić. Dalila je u jednom trenutku ostala sama, pa objasnila zbog čega je on napustio emisiju.

Naime, kako je voditeljka objasnila, Banetov poznanik, čiji inicijali, kako je navela, glase V.M, izazvao je incident zbog kog je sa lisicama na rukama odveden, a Đokić je morao da da izjavu.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

- Nisam nasmejana iz razloga što se desila strašna stvar, kada kažem strašna stvar, zaista tako i mislim. Moj gost nije sa mnom u studiju iz razloga što, dok smo mi bili u emisiji i dok smo komentarisali situacije koje se dešavaju u "Eliti", osoba koju sam pominjala na početku emisije, radi se o osobi koja je došla da napravi problem na televiziju zbog gostovanja Baneta Đokića u mojoj emisiji i gde se lažno predstavio članovima obezbeđenja da on gostuje u mojoj emisiji, međutim, kada su me pozvali, ja sam rekla da je Bane Đokić moj gost i da osoba pod inicijalima V.M. nema nikakve veze sa ovom emisijom. Bane je sproveden na drugi ulaz kako bi ušao pod kompletnom zaštitom Pink televizije i tako je svoj automobil parkirao, gde inače ne parkiraju gosti, ali su čelnici dozvolili baš iz razloga što je taj dečko čekao na glavnom ulazu, da parkira kod automobila gde su Pinkovi automobilu, tj. službeni parking - pričala je voditeljka, te je nastavila:

- Dok smo bili u emisiji, Banetov poznanik je otišao do njegovog stana, verovatno od kojeg je imao ključ, uzeo ključ od Banetovog automobila, vratio se na Pink, ušao na službeni parking tako što je preskočio ogradu, seo u njegov automobil i slupao ga totalno. Ne samo što je slupao Banetov automobil, slupao je i vozila od Pinka. Nakon toga se desilo da je došla policija, odveli su njega sa lisicama na rukama, a Baneta su izveli iz emisije da da izjavu. Ovo što se desilo večeras, gde smo smatrali da je njegov poznanik ili fanatik, ovo nije trebalo da se desi! Cela televizija je sada izložena bespotrebnim situacijama i sve je to bespotrebno urađeno, taj problem treba da se reši na civilizovani način, a ne da pokušaš da ukradeš automobil i samim tim i sa tom krađom naštetiš i drugim automobilima i dovedeš televiziju u neprijatnu situaciju. Tako da, Bane nije u emisiji, da li će se pridružiti u ostatku večeri, videćemo, jer daje izjavu policiji zbog svega što se izdešavalo - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

Đokić se potom vratio u emisiju, vidno uznemiren.

- Vilica mi je ukočena i istraummiran sam. Vratio sam se u emisiju iz zahvalnosti prema čelnicima ove televizije i tebi. Loše se osećam, auto mi je uništen. Žao mi je što je osoba ukrala moj rezervni ključ, uradila ovo na televiziji. Nek smo svi živi i zdravi, pusti auto, ali šokiran sam, odakle smelosti da tako nešto uradiš. Naduvao je tri promila alkohola u krvi, odvezen je na VMA...Rekao sam ti na početku emisije mogu da očekujem svašta, nije on naivan, spreman je na sve i svašta i čovek koji. Da li je on prezaljubljen, preemotivan ili bolesno ljubomoran, ne znam, ne znam gde živim... Ne mogu da verujem, stvarno - rekao je Bane.

- Ti dok si bio u emisiji, on ti je pisao poruke - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bane Đokić pokazuje poruke

- Pisao mi je poruke, slikao mi ulaz televizije, rekao mi je da će večeras da me proslavi u emisiji...Rekao mi je da neću proći, slikao je vrata dok sam sedeo u emisiji - rekao je Đokić.

- Šta ćeš da radiš sada - pitala je Dalila.

- Ne znam...Ovo je jedna vrsta proganjanja. Ti znaš da je on išao u neku emisiju i svašta nešto pričao o meni, ali je on mene unakazio tom emisiju, povredio mi ugled. Poslao sam imejl toj televiziji da to nije lepo, ali sam to i zaboravio, jer on pije svakodnevno i nisam shvatao to za ozbiljno. On mi je lupao na vrata gde mi žive majka i sestra. Imam video snimke kada mi je dolazio kući. Trenutno osećam sramotu - rekao je Bane, koji je briznuo u plač.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bane Đokić slomljen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading