ANA ĆURČIĆ SE NE ODVAJA OD BULIĆA: Isplivala istina o njihovom odnosu, ovo je infomracija IZ PRVE RUKE!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat bivše zadrugarke otkrio šta se dešava u njenom ljubavnom životu.

ANA ĆURČIĆ SE NE ODVAJA OD BULIĆA: Isplivala istina o njihovom odnosu, ovo je infomracija IZ PRVE RUKE!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši zadrugar Bane Đokić sino je bio gost kod voditeljke Dalile Dragojević u emisiji "Pitam za druga". Nedavno se saznalo da je on brat drugoplasirane učesnice šeste sezone Ane Ćurčić, pa je iz prve ruke otkrio informacije o njenom odnosu sa Acom Bulićem

- Aca Bulić i Ana nisu zajedno, nisu emotivno u vezi. Ona nije spremna na to, voli ga kao čoveka. Oni su samo veliki prijatelji. Dobio sam zeleno svetlo da kažem u tvojoj emisiji. Pokušala je, rekla je da su zajedno, ali ona nije spremna na neke veze - govorio je Bane Đokić. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bane Đokić u Pitam za druga

- Kako nije spremna sada, a kada je izašla, bila je spremna da se pojavi sa njim na televiziji, da se pominju Roleksi, stanovi, čak je Aca Bulić ostavio svoju verenicu zbog pomirenja sa Anom - pitala je Dalila.

- Da, da...Šta se privatno desilo, nisam toliko duboko ulazio, pokušali su, nisu uspeli na ljubavnom putu. On je tu za nju 24 časa, tu je non stop, provode vreme. Veliki su prijatelji, on je tu za nju non stop...Nije spremna da daje odgovore sada, ima ona sve dokaze, a kada se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru sa njom neću. Milena je uzimala novac od silnih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Ja sam otišao po Anine stvari, poklone i svih mogućih stvari koje je navodno dobila, nema od toga ništa - rekao je Đokić.

- Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo - pitala je Dalila.

- Konkretno, ja sam bio prisutan kada sam preuzeo sve njene stvari i džakove, Ana je pozvala da pita gde su ostali pokloni, rečeno je da to nikada nije donešeno. To je dokaz da Ana ništa nije dobila, a postoje računi i dokazi sa transferima novca - poručio je Bane.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bane Đokić i Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

22.10.2023 11:55

Ja mislim da je: "Prva ruka" ili Aca (Dragan) Bulić ili Ana Ćurćić a ne neki anonimusi koji se za rad ulaska u Elitu kače na nečije ime. Koliko je vredeo toliko je opstao.