ZBOGOM, ASMINE! Stanijinom bivšem vereniku se gubi svaki trag, starleta skovala PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivao dokaz da je bivša učesnica rijalitija Durdžiću postavila ultimatum za pomirenje.

ZBOGOM, ASMINE! Stanijinom bivšem vereniku se gubi svaki trag, starleta skovala PAKLENI PLAN!

Foto: Facebook, Tv Pink

Iako tvrde da više nisu zajedno, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić ponovo su u kontaktu, a Asmin je odlučio da pređe sa reči na dela, pa je ponovo krenuo da osvaja starletu, i to opet skupocenim poklonima. Naime, Stanija se pohvalila na svom Instagram profilu, putem kog je podelila fotografije Asminovih poklona, koji su joj juče stigli na kućnu adresu.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Asmin poslao Staniji poklon iznenađenja

Starleta je sve sigurnija u njegovu ljubav i čini se da je, nakon ovog gesta odlučila da mu pruži još jednu šansu, a da li je, uz poklone, stigao i sam Asmin još uvek nije poznato.

Međutim, njihovim fanovima jedan bitan detalj zapao je za oko, a to je da je Stanija očigledno Asminu postavila ultimatum, koji se tiče društvenih mreža. Naime, Durdžić je nestao sa Instagrama, pa je po svemu sudeći pristao da ugasi profil koji je imao, kako se više ne bi oglašavao, komentarisao rijaliti i svađao se sa fanovima i bliskim osobama takmičara "Elite". 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin ugasio Instagra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading