"TELEĆA GLAVO, STRAH ME JE DA NE RIKNEŠ" Asmin Durdžić se ne zaustavlja - nakon Rialde, OCRNIO Zoricu Marković!

Autor:

Zadruga

15.10.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Stanijin verenik udario žestoko na pevačicu i bivšu zadrugarku!

"TELEĆA GLAVO, STRAH ME JE DA NE RIKNEŠ" Asmin Durdžić se ne zaustavlja - nakon Rialde, OCRNIO Zoricu Marković!

Foto: Privatna arhiva, Republika TV

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković nedavno je komentarisala suočavanje Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević, a tom prilikom je pomenula i Asmina Durdžića, koji se žestoko iznervirao.

- Ja sam mislila da je Stanija pametnija, makar se do sada tako predstavljala kroz naše zajedničko učešće. Mislim da joj ovo nije trebalo, ispala je glupa, glupa, ne znam šta je to ženi trebalo, ipak je ona Stanija Dobrojević. Njoj je uvek bila bitna ekranizacija, okej sve drugo, ali u ovom slučaju je trebala da ćuti, da sve stvari stavi sa strane. To je moje mišljenje, trebala je da ćuti i sve posmatra sa strane i iskulira i da pusti da svako pokaže kakav je. Mislim da se zaletela, ispala je mnogo glupa, ružno je, nije njoj trebalo to - rekla je Zorica i dodala:

Republika

Foto: Republika TV

Zorica Marković

- To svi mi nešto sada gledamo, slušamo i prihvatamo i ne prihvatamo šta nam serviraju. To je toliko zakukuljeno i zamumuljeno, Dubrovnici, Amerika...Problem je što se žene tog tipa zalete za neke materijalne stvari. Možda čovek ima neki novac, mi to ne znamo...To je najružnije od svega, baš onako čist idiotizam. Hajde da nemaju dete, pa koga briga, mislim i da nemaju nije lepo. Ona prkosi, ustvari je jako mizerno i jadno, kakav god da je odnos i kakva god da je istina to dvoje ljudi koji imaju dete i najgore od svega kao: "Ja sam velika Stanija, ti si ušla preko mene" i maše onim prstenom. Moje mišljenje je tako, ja sam imala tu vrstu prevare, malo se okupala u Dunavu, osetila najlepšu vodu...Ipak je to milionski auditorijum, ja se sećam "Farme" i svega, nije ona gadljiva na takve muškarce. Došla je tu da se opere, kasno! Ona je znala pokazati da je pametna u nekim stvarima kroz rijaliti, privatno je ne poznajem. Nije ona toliko ni inteligentna, nego i naprotiv. Pa više i te muškarce, Marković, ovaj, onaj. Mislim, to je moje mišljenje, pa kom opanci kom obojci - istakla je ona za "Pink.rs".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić

Asmin se pevačici obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Imamo i teleću glavu za večeras, nju i nisam nešto hteo da komentarišem, pošto me strah da joj srce rikne, a i čuo sam da već piški u pelene. Ali pošto vidim da je bakica napaljena i vlažna za medijskom pažnjom, moraću! - krenuo je Asmin, pa nastavio:

- Evo oglasila se i teleća glava, prvo kaže veruje Staniji da nije znala i dala podršku, a sad menja ploču i pljuje Staniju kako je glupa i kako se pere... Pa dogovori se, teleća glavo, ili je pljuješ ili je podržavaš. Stvarno ne znam da li si prirodno toliko glupa ili je to do tvojih godina? Nažalost, ne mogu da te označim, pravila Instagrama ne dozvoljavaju da se osobe preko 86 godina označe - dodao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
ljubica

16.10.2023 00:53

Čovek je u pravu, Zorka treba sama sa sobom da se dogovori ali ona to ne ume. A on...pa i njegova glava je slična

ljubica

16.10.2023 00:53

Čovek je u pravu, Zorka treba sama sa sobom da se dogovori ali ona to ne ume. A on...pa i njegova glava je slična

Veki

16.10.2023 02:15

Ako je ona zečeva,ti si onda svinjska glava,nalazi bosanska

Veki

16.10.2023 09:31

Mislim da je tvoja glava teleca debilu bosanski,pogledaj se u ogledalu