VODITELJKA "ELITE" U MODRICAMA: Noga Ane Radulović u ŠOK izdanju, pojavila se u javnosti, svi se pitaju šta joj se desilo!?

Autor:

Zadruga

15.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović zadobila modrice!

VODITELJKA "ELITE" U MODRICAMA: Noga Ane Radulović u ŠOK izdanju, pojavila se u javnosti, svi se pitaju šta joj se desilo!?

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Voditeljka najgledanijeg rijaliti projekta ,,Elita 7" Ana Radulović važi za jednu od izazovnijih estradnih dama, ali i njoj se vrlo često dešavaju pehovi. Tako je sada na Instagram profilu objavila snimak kako joj se na nozi pojavila masnica, zbog čega se čitava lajna aktivirala. 

Foto: Instagram.com

Ana Radulović Instagram

 

Naime, Radulovićka vodi računa o svom izgledu, što se može videti po njenim izazovnim i provokativnim izdanjima, tako da njeni pratioci nisu navikli da voditeljka rijalitija objavi ovakav kadar. Međutim, kako nema problem da se pokaže u pravom svetlu pred kamerama, ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da se udarila, nakon čega joj je izašla masnica. 

- Nigde bez modrica - napisala je Ana na Instagramu. 

Voditeljka za sada nije otkrila na koji način je dobila modricu na butini, ali verovatno je u pitanju slučajni udarac ili neka od masaža protiv celulita, nakon kojih se vrlo često javljaju modrice po telu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

16.10.2023 07:03

Sto bih voleo da vidim facu onoga sto se primio na ovu tuku i doveo je u Elitu!? Ima li ova i osnovnu skolu? Vazno da joj je autfit ko sa stajge. Cuj, zahvaljujuci modricam ona ima clanak. Stvarno ste vi mediji cudo.